2777
2789
عنوان

بین انتخاب رشته سراسری و آزاد موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
بهداشت حرفه ای اونطوره نه بهداشت محیط بهداشت محیط محل کار بیمارستان یا بهداشت هاست

بهداشت عمومی خوبه که نیوردم محیط میگن بیشتر بازرس مغازه ها میشن که دوس ندارم دخترونه نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفیقا فوبیا راه دور دارم و از خوابگاه بدم میاد ولی خب حیفمم میاد دولتی از دست بدم

به محیط بیمارستان و اینا علاقه داری؟ 

من خودمم الان موندم چه غلطی کنم از لحاظ بازار کارم تو دوتایی باید تلاش کرد چون شنیدم مامایی ام زیاد استخدام نداره باید مطب و اینا بزنی که اونم هزینه داره باز

چرا اتفاقا دلم میخواد کتابامو بدم به یکی

بده بمن لطفا 😳

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بهداشت عمومی خوبه که نیوردم محیط میگن بیشتر بازرس مغازه ها میشن که دوس ندارم دخترونه نیس

مرکز بهداشت ها که اکثرا کارکنانشون خانومن استخدام میکنم هر بهداشتی رو دیگه آزمون استخدامی رو قبول شی نمیگن که این محیط عمومی نیس البته من خودمم مطمین نیستم کدومو برم خودت باز تحقیق کن با یه مشاور  

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
حسابداری برو آزاد فامیلات قبول نمیکنن خونه شون بمونی اون همه مدت

من اصلا خودمم قبول نمیکنم برم خونه فامیل اگه بخوام برم حتما خوابگاه میگیرم اونو از این لحاظ میگم که چون خانوادم اونجا نیستن هی میان تو کارم دخالت میکنن🗿😂

به محیط بیمارستان و اینا علاقه داری؟ من خودمم الان موندم چه غلطی کنم از لحاظ بازار کارم تو دوتایی با ...

نه خیلی علاقه ندارم ولی محیطم دوس ندارم

ناچارم یکی انتخاب کنم چون دولتی اوردم و محروم شدم

الان عقلانی رو نمیدونم کدومه

یعنی بیخیال بهداشت دولتی بشم؟ از پشبمونی میترسم

ببین اگه من بودم قطعا اون رشته ای که توی شهر خودم قبول شدم رو میرفتم 

بعدم این اینکه ماما بشی میتونی مطب بزنی قطعا درآمدش از بهداشت بالا تره 

دیگه حالا میل خودته 

ولی من انتخاب صد در صد مامایی آزاد 

مرکز بهداشت ها که اکثرا کارکنانشون خانومن استخدام میکنم هر بهداشتی رو دیگه آزمون استخدامی رو قبول شی ...

بیشتر به خاطر خوابگاهی شدنشه که از بهداشت محیط میترسم و میخوام برم سمت مامایی

نه خیلی علاقه ندارم ولی محیطم دوس ندارمناچارم یکی انتخاب کنم چون دولتی اوردم و محروم شدمالان عقلانی ...

اگه میدونی که بهداشت کاری براش نیست برو مامایی بهتره از هیچیه فوقش میشه آزمون استخدامی بری یا مطب بزنی🤧ولی خب از محیط مردونه و اینا نترس بلاخره عادت میکنی 

ببین اگه من بودم قطعا اون رشته ای که توی شهر خودم قبول شدم رو میرفتم بعدم این اینکه ماما بشی میتونی ...

خانواده هم موافق مامایی ان

ولی اسم دولتی چشم منو کور کرده😂

هزینه آزاد و خوابگاه زیادهاز پسش برمیان خانوادت؟

یه خورده سخته هزینه اش ولی خب من همون اول که انتخاب رشته کنم به خانوادم گفتم من اگه آزاد بخوام برم حدودی ترمی 20 میل میشه قبول کردن اگه بعدا بدونم که واقعا میرم سرکار مشکلی نیست

البته بماند که الان بابام فهمیده روزانه قبول شدم هی میگه برو روزانه🗿😂😂😂

2810