2777
2789
عنوان

بین انتخاب رشته سراسری و آزاد موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
مرکز بهداشت ها که اکثرا کارکنانشون خانومن استخدام میکنم هر بهداشتی رو دیگه آزمون استخدامی رو قبول شی ...

چرا فرق میکنه بهداشت عمومی تو مراکز بهداشتن بهداشت محیط چون اسمش مهندسی بهداشت محیط کارش همون بازرسی میشه یا کارمند شرکت مواد غذایی شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هدفت از درس خوندن چیه!؟

میپرسم چون خیلی ها صرفا برای اینکه یه لیسانس داشته باشن درس میخونن و از کاربیرون هم خوششون نمیاد

اگه اینجوری هستی به نظرم بهداشت

درغیراین صورت مامایی چون آینده و بازار کار بهتری داره

چرا فرق میکنه بهداشت عمومی تو مراکز بهداشتن بهداشت محیط چون اسمش مهندسی بهداشت محیط کارش همون بازرسی ...

واقعا؟

به نظرت پرستاری بهتره یا بهداشت محیط؟

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
خانواده هم موافق مامایی انولی اسم دولتی چشم منو کور کرده😂

گول دولتی بودنشون نخور 

مامایی چه توی آزاد چه توی دولتی بخونی براش کار هست 

اما بهداشت عمومی فکر نکنم 

تازه چند ساله دیگه بخوای مهاجرت کنی با مدرک مامایی آزاد راحت تر مهاجرت میکنی

هدفت از درس خوندن چیه!؟میپرسم چون خیلی ها صرفا برای اینکه یه لیسانس داشته باشن درس میخونن و از کاربی ...

الان همینجا یکی میگه مامایی کار نداره یکی میگه بهداشت

وگرنه قصد من که بعد اینهمه درس خوندن کار کردنه

واقعا؟به نظرت پرستاری بهتره یا بهداشت محیط؟

قطعا پرستاری

من چون نخواستم آزاد راه دور بزنم مجبور شدم مامایی شهر خودم بزنم

محیط خیلی راجبش خوب نمیگن نمیدوندواقعااا موندم خودم

یعنی تو پرستاری بیخیال میشی میری بهداشت محیط؟ شهر خودته؟

شهر خودم پرستاری نداره کلا شهر بغلی یه ساعت فاصله داریم بهداشتم که استان بغلی ۴ساعت فاصله در هر صورت تو هردو خوابگاهی میشم البته بابت هزینه اصلا مشکلی نداریم من از روحیات خودم میترسم همه ته دلم رو خالی کردن میگن پرستاری شیفت سنگین داره مرده میبینی خون میبینی قورباغه تشریح می کنی ولی خودم پرستاری رو ترجیح میدم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
گول دولتی بودنشون نخور مامایی چه توی آزاد چه توی دولتی بخونی براش کار هست اما بهداشت عمومی فکر نکنم ...

بهداشت محیطم نه عمومی 

مهاجرت که نه من الان برا خوابگاهم که سه ساعت فاصلس غم دارم چه برسه مهاجرت

شهر خودم پرستاری نداره کلا شهر بغلی یه ساعت فاصله داریم بهداشتم که استان بغلی ۴ساعت فاصله در هر صورت ...

آهان در هر صورت خوابگاهی

نه من مامایی نزدیکه ترددی میشم

بهداشت محیط سه ساعت فاصله اس

هر کی هم یه چیز میگه و خودمم گیج گیج

الان همینجا یکی میگه مامایی کار نداره یکی میگه بهداشتوگرنه قصد من که بعد اینهمه درس خوندن کار کردنه

نظرات متفاوته چون تجربه ها متفاوته دیگه

مثلا من تو اطرافیانم دیدم با بهداشت یا کار نداشتن یا درامد خوبی نداشتن اما مامایی شرایط خوبی داشتن

شاید دوستای دیگه برعکس اینو دیدن

بهداشت محیطم نه عمومی مهاجرت که نه من الان برا خوابگاهم که سه ساعت فاصلس غم دارم چه برسه مهاجرت

منم میگفتم عووو نه بابا مهاجرت چیه من اصلا مهاجرت نمیکنم 

ولی کارام جور شده دارم میرم اونجا درس بخونم 

هر جور خودت صلاح میدونی گلی 

شرایطت رو بسنج ببین کدوم برات بهتره همونو برو

2810