2777
2789

مادرش و پدرش و برادرش دستشو میکشیدن و میبردن تو اتاق دکتر ،خانومه اصلا نمیتونست راه بره فقط زل زده بود به یه گوشه و بالا رو نگاه میکرد😭😭😭

از مادرش پرسیدن چی شده ، مادرش گفت شوهرش انقد کتکش زده مغزش اسیب دیده 😭😭

مادرش و پدرش وقتی گریه میکردن 😭😭

شوهر عوضیش هر دو دستشو کنار گردنشو با قاشق داغ سوزانده بود😭😭

پدر دختره گفت شوهرش و برادر شوهرش اینطور شکنجه ش دادن😭😭

گفت یکسال و‌چهار ماهه به دخترم سر نزدیم ازش دور بودیم سه روز پیش رفتیم بهش سر بزنیم دیدیم عین جنازه یه گوشه افتاده و بی جونه😭😭

بچه ها خیلی حالم بده اینقد سر درد شدم ک نگو😭😭

کاری با این دختر کرده بودن با زندانی جرمای سنگین هم اینطور رفتاری نمیشد😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ی زنگی نزدن ببینن احوال بچه شون چطوره

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

داداش منم یه مدت اینجوری بود نه در این حد ولی دست بزن داشت خدارو شکر الان خوب شده

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

اینجور چیزا رو دیدین خواهشا برا بقیه نگین خیلی حال بقیه داغون میشه تو این اوضاع میدونم دیدن این چیزا سخته ولی الان من واقعا قلبم درد گرفت 

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

چرا مامان بابای دختره تا حالا بی خبر بودن از دخترشون؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

متاسفم

واقعا ناراحت کننده س

قلب آدمو ب درد میاره

ولی باید تمرین کنیم انقدر از اتفاقات دور و برمون تاثیر نگیریم و روحیه مون رو نبازیم

مشاور مدرسه و کنکور❤️🙋🏻‍♀️خودتو زندگی کن....

2810