الان که جواب های انتخاب رشته اومده من تو دولتی بهداشت محیط قبول شدم و توی آزاد مامایی حالا موندم کدوم برم. برم مامایی که رشته بهتریه و به خاطرش هزینه کنم یا برم دانشگاه دولتی و خوابگاهی بشم و بهداشت محیط بخونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دفیقا فوبیا راه دور دارم و از خوابگاه بدم میاد ولی خب حیفمم میاد دولتی از دست بدم
به محیط بیمارستان و اینا علاقه داری؟
من خودمم الان موندم چه غلطی کنم از لحاظ بازار کارم تو دوتایی باید تلاش کرد چون شنیدم مامایی ام زیاد استخدام نداره باید مطب و اینا بزنی که اونم هزینه داره باز
بهداشت عمومی خوبه که نیوردم محیط میگن بیشتر بازرس مغازه ها میشن که دوس ندارم دخترونه نیس
مرکز بهداشت ها که اکثرا کارکنانشون خانومن استخدام میکنم هر بهداشتی رو دیگه آزمون استخدامی رو قبول شی نمیگن که این محیط عمومی نیس البته من خودمم مطمین نیستم کدومو برم خودت باز تحقیق کن با یه مشاور
می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
حسابداری برو آزاد فامیلات قبول نمیکنن خونه شون بمونی اون همه مدت
من اصلا خودمم قبول نمیکنم برم خونه فامیل اگه بخوام برم حتما خوابگاه میگیرم اونو از این لحاظ میگم که چون خانوادم اونجا نیستن هی میان تو کارم دخالت میکنن🗿😂
یه خورده سخته هزینه اش ولی خب من همون اول که انتخاب رشته کنم به خانوادم گفتم من اگه آزاد بخوام برم حدودی ترمی 20 میل میشه قبول کردن اگه بعدا بدونم که واقعا میرم سرکار مشکلی نیست
البته بماند که الان بابام فهمیده روزانه قبول شدم هی میگه برو روزانه🗿😂😂😂