2777
2789
عنوان

سونوی ساک بارداری

67 بازدید | 14 پست

خانوما من فردا پنج هفته و یک روز میشم دکتربرام سونو واژینال نوشته بنظرتون فردا چیزی مشخص میشه ک من برم؟؟؟ الان زنگ زدم مطمبش بپرسم‌منشیش گفت اره برو مشخصه.چیکارکنم خیلییی دودلم نمیدونم کی برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من تا هفت هشت نرو ولی اگه میخوای زود بری هفت برو زودتر رفتن فقط باید استرس بکشی 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

2805
به نظر من تا هفت هشت نرو ولی اگه میخوای زود بری هفت برو زودتر رفتن فقط باید استرس بکشی

خودمم همین فکرتوسرمه...اخ قبلا سابقه خارج رحم داشتم نمیدونم فک کنم دکترم بخاطراین برام نوشته

وا نبابا.کجا بری.مگه عجله داری

بمون هفت هفته و چند روز برو.الکی هزینه نکن.سونوی واژینالم خیلی توصیه نمیشه تو بارداری.من یبار ۶ هفته و ۴ روز رفتم قلب دیده نشده.یه هفته استرس کشیدم تا باز ۷ هفته و ۵ روز رفتم خیالم راحت شد.دوبار هزینه کردم چقدرم استرس کشیدم

وا نبابا.کجا بری.مگه عجله داریبمون هفت هفته و چند روز برو.الکی هزینه نکن.سونوی واژینالم خیلی توصیه ن ...

نه مندعجله ندارم دکتر برام نوشت نمیدونم‌چرا قبلا سابقه خارج رحمی داشتم ینی برااونه؟؟ ازخارج رحم بودنش میترسم

نه مندعجله ندارم دکتر برام نوشت نمیدونم‌چرا قبلا سابقه خارج رحمی داشتم ینی برااونه؟؟ ازخارج رحم بودن ...

نگران نباش.دکتر منم برام تو همین ۶ هفته واژینال نوشت.من نرفتم.چون چیزای خوبی نشنیدم.شمام اگر لکه بینی اینا نداری صبر کن تا ۷ هفته و برو سونوی شکمی.دکترا فقط دنبال تیغ زدن هستن جدیدا.دکتر من به هرکی ک آزمایش بتاش مثبت شده بود میگفت فلان روز بیا سونوی واژینال

نگران نباش.دکتر منم برام تو همین ۶ هفته واژینال نوشت.من نرفتم.چون چیزای خوبی نشنیدم.شمام اگر لکه بین ...

اره منم میکم هفته هفتم برم ک یهو ان شاالله صدا قلبشم بشنوم...ولی خب چون سابقه خارج رحم داشتمم میترسم...

خودمم همین فکرتوسرمه...اخ قبلا سابقه خارج رحم داشتم نمیدونم فک کنم دکترم بخاطراین برام نوشته

لگه اون طوری برو  پس ولی شش هفته برو نشون بده هی هر هفته پات تو سنگرافی نباشه نگران هم نباش قرار نیست اولی شد اینم بشه انشاالله  هنه چی خوب پیش میره ایندفعه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

2810