2777
2789

همشون وضعشون الخمدلله خوبه فقط چون ما یه پله بالاتریم توقع دارن بعد شوهر ساده منو خر میکنن چیکار کنم ولمون کنن که شوهرمم بدون دعوا عاقل شه؟؟

تو یه ساختمونم زندگی میکنیم نمیتونیمم جدا شیم خونمونو صاحب میشن

پول شوهرتون نه شما اختیار مالش. با خودش 

دور هم خوش باشین کوفت خودت نکن زندگی رو 

تا شوهرت نخواد نمیشه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
پول شوهرتون نه شما اختیار مالش. با خودش دور هم خوش باشین کوفت خودت نکن زندگی رو تا شوهرت نخواد نمیشه

پس من سر خرم مگه شوهر و زن جدان چه بی منطق میکین حق بچمه چرا ببخشم به بقیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس من سر خرم مگه شوهر و زن جدان چه بی منطق میکین حق بچمه چرا ببخشم به بقیه

منطق من باشما زمین تا آسمون متفاوت دوست عزیز خدابهت آرامش بده.

وقتی چیزی رو نمیتونی تغییرش بدی بپذیرش همین کار سختی نیست.

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
منطق من باشما زمین تا آسمون متفاوت دوست عزیز خدابهت آرامش بده.وقتی چیزی رو نمیتونی تغییرش بدی بپذیرش ...

از حقم نمیگذرم حتی با دعوا نباید بزاریم ادم ها ازمون سواری بگیرن تا الان خاستم عروس خوبه باشم ولی پاش برسه برام هیشکی جز خودم مهم نیست بقیه هم برن از دیگران گدایی کنن نه از من

بنظرم بهترین راه بدون دعوا اینکه بری یچیزی بخری که شوهرت بی افته تو قسط و قرض خودتم تا جایی که پول داره هزینه کن یا هرماه طلا بخر و پس انداز کن که دیگه پول اضافه ای نمونه ،حتی اگه بخاد هم نمیتونه به کسی پول بده

از حقم نمیگذرم حتی با دعوا نباید بزاریم ادم ها ازمون سواری بگیرن تا الان خاستم عروس خوبه باشم ولی پا ...

چرا میخوای زندگی را به خودت ک بچه ات و حتی شوهرت زهر کنی برای رفتار نادرست یک نفر دیگه 

شوهرت خودش باید به این نتیجه برسه که کارش درست یا غلط یا داره به زندگیش آسیب میزنه یا نه 

فقط به شوهرت بگو که حس بدی داری و دوست نداری این مدلی رفتار کنه در آرامش بگو نه جنگ و دعوا 

من هزینه های صفر تا صد زندگی مادرشوهرم و پدرشوهرم را شوهرم میده یکبار بهش گفتم آخه این چه قانونی گفت من خودم میدونم که بهمون احترامی نمیزارن یا حتی قدرشناس هم نیستن ولی من بچه بود دیدم که چقدر زندگیشون سخت بود تا ماها را بزرگ کردن من حس خوب میگیرم و چند برابرشو خدا بهم میده وقتی به حرفهاش گوش دادم دیدم نمیتونم کاری کنم پس قبولش کردم و کنار اومدم.