2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست

ببین منم اینجوری ام یعنی کلی میخونمااا بعد سر جلسه انقد داد و بیداد هست استرس میگیرتم همه چی یادم میره به طرز عجیبی

من اینجوریم ک باید توی یک محیط کاملا آروم امتحان بدم ک متاسفانه بچه های بلانسبت‌ خر کلاسمون نمیزارن هی سوال میپرسن پچ پچ میکنن ب آدم استرس میدن واقعا نمیدونم چیکار کنم🥲

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫

فردا دخترت بزرگ میشه راهنمایی میخواد دبیرستان بره تا کی میخای بری کلاسش عوض کنی مدرس عوض کنی تا سردرد نگیره استرس نگیره.من فکر میکنم شما زیادی به بچت توجه کردی که اینکارا رو با اطمینان از پشتیبانی شما انجام میده که موفق هم هست 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر عجبین البته مثل شما داریم مادر پدر به قول شما کله گنده بچه ننر و لولشون رو بردن مدرسه غیر انتفا ...

چه ربطی به این که شما گفتین داشت میگه زبانش عالی ریاضی رو تو آزمون سخت کانون نود و خورده میزنه تو امتحان ریاضی شهر نفر برتر شده پس قطعا باهوش

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
معلمش گفت بشدت اروم و مودبه سرکلاس و درسو خیلی خیلی سریع میفهمه و دستشو بالا میبره و داوطلبه برای پا ...

هیچ چیز به اندازه قرار گرفتن تو شرایط نامعلوم آدمو کلافه نمیکنه 

شما در شرایط سختی قرار گرفتیم ما که شنونده هستیم حرص میخوریم 

از روانشناس کودک کمک گرفتید؟ 

اصلا که فکر تعویض مدرسه نباشید خواست خدا بوده امسال مدرسه رو عوض کنی این مشکل عدم تمرکز بچه نمایان بشه 

تو املا چی؟ تونسته بنویسه؟ 

چه ربطی به این که شما گفتین داشت میگه زبانش عالی ریاضی رو تو آزمون سخت کانون نود و خورده میزنه تو ام ...

من نمیخوام چیزی بگم دختر استارتر تخریب بشه شاید واقعان هم باهوش باشه ولی همینکه تا شرایطش عوض شده اینطوری میکنه یعنی محیط تا الان براش ثابت و ایده ال بوده ولی الان تغییر کرده نمیتونه.یکی از دلایل اینکه میگن باهوشه سازگاری با محیطه هست

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
من نمیخوام چیزی بگم دختر استارتر تخریب بشه شاید واقعان هم باهوش باشه ولی همینکه تا شرایطش عوض شده ای ...

من همچنان فکر میکنم دختر استارتر باهوش هست اما نمیتونه خودش رو با محیط وفق بده فکر میکنم مشکل داشته باشه و باید با روانپزشکش در میون بزارد 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

خیلی سخت گرفتین 

همه ما مدرسه دولتی رفتیم 

از بس حساسیت و سخت گرفتی بچه ات هم حساس شده روی سر صدا و بچه های کلاس.... 

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊

این همه نظررررررررر.  که بچه مشکل داره ببرش روانشناس

استارتر زودتر ازینا دخترشو برده که

احتمال عدم تمرکز دادن دارو دادن 

ولی هیچکسی نگفت اینها همش بازی دخترشه تا مثل همیشه به خواستش برسه بره کلاس دیگه....

چرا همه بهت گفتن این سخت گیری ها بد ؟ خب درس نخون چیکار کن مثل بعضی بچه ها خوب که صبح تا شب پای گوشی ...

بله دقیقا کتابا سخت شدن الانم ک معدل شرط اصلی رشته های تاپ کنکور شده منم برا همین براش بخدا کلی دارم هزینه میکنم گلم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

ولا بچه های ما تو مدرسه دولتی درس خوندن هیچ وقت بی ادبی ازشون ندیدم وهمیشه شاگرد اول کلاس بودن نه معلم خصوصی گرفتم نه حتی خودم زیاد باشون کار کردم نه خیلی خیلی باهوشن معمولین واگه از لحاظ مالی اوکی بودیم  صدرصد الان یا دکتر بودن یا مهندس 

بله دقیقا کتابا سخت شدن الانم ک معدل شرط اصلی رشته های تاپ کنکور شده منم برا همین براش بخدا کلی دارم ...

در کنارش کلاس نقاشی یا موسیقی هم حتما بزارش

هیچ چیز به اندازه قرار گرفتن تو شرایط نامعلوم آدمو کلافه نمیکنه شما در شرایط سختی قرار گرفتیم ما که ...

بله املا نمره کامل شده روخوانی گفت این و یه بچه دیگه تونستن کامل مسلط بخونن 

فقط امتحان رو سفید میده 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
2810