2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست
یعنی این همه ادم توهین کردن عاقل بودند

عاقل بودن بقیه رو من و شما تعیین نمیکنیم. هر کس اختیار داره نظرشو بگه قانون نزاشتن ک حتما باید نظر خوب و مثبت بدین و استارتر رو تایید کنید وگرنه حسودین.  

روز خوش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم واقعا نباید به بچه فشار آورد.من خودم بخدا دارم بچمو بزارم مدارس غیر انتفاعی خواهرم هم کلی باه ...

دقیقا به منم میگن دلت نمیاد پول خرجش کنی بزاریش غیرانتفاعی ولی ترجیحم اینه دولتی باشه فعلا و خداروشکر بچه های مودبیم داره در کنار اینا من تابستون گذاشتمش شنا الان باشگاه میره خیلیم دوس داره در واقع اون پولو جای دیگه واسش هزینه کردم الانم میگه دوس دارم برم کلاس گیتار زدن یاد بگیرم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بله دارم متاسفانه چون خودم سمپادی بودم و عاشق درس الان دلم میخاد بچم مث خودم باشه میدونم اشتباهه بچم ...

عزیزم شما که سمپادی بودی نتیجه اش چی شد ؟ 

الان جراح مغز و اعصابی ؟ میخوام بدونم به چی رسیدی که بچت هم اینجوری تحت فشار گذاشتی 

منم راهنمایی کردم استارتر ولی توهین فرق می کنه اینکه بخندی با حالت تمسخر هی بگی بچه های ما که دولتی ...

حق گفتی بخدا👌هنوز فرق بین توهین و راهنمایی رو نمیدونند و دم از شعور میزنند بعضی ها انتظار دارن استارتر بخاطر کامنت پرمحتواشون دستشون هم ماچ کنه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
عاقل بودن بقیه رو من و شما تعیین نمیکنیم. هر کس اختیار داره نظرشو بگه قانون نزاشتن ک حتما باید نظر خ ...

افرین منم کسی رو ریپلای نکردم نظرم و گفتم استارتر هم موافق بود بالا هم اشاره کردند 

قانون شما اجرا نمی کنید 

وگرنه هر کس نظری داره

با ارز پوزش .... اول دلیل اینکه بچه اول ابتدایی رو انقدر کلاسای آموزشی فرستادی چی بوده؟؟ مگه تو مدرسه چه اموزشی میدادن که شما دوباره تو تابستون فرستادی دوره کنه   این چه قانون من دراوردی هستش که شما پیش پیش کتابای دوم رو براش آموزش گذاشتین.....   دختر منم غیر انتفاعی میره ولی ما همچین کارایی رو نکردیم... اولش رو تموم کرد .. تابستون تو خونه باهاش مرور اول رو داشتم الانم کلاس دوم هستش مدرسش هم خیلی خوبو و اوکی هستش... شما بچت رو تو فشار گذاشتی   من تا به حال انقدر فشار رو بچه رو ندیده بودم 

دقیقا با حرفت موافقم،ببار اینجا گفتم دخترم ۶سالشه و مسلط به انگلیسی ،با استادهای زبان مکالمه می‌کنه ...

چجوری مسلط شده؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اندیمشک

ما تهرانیم خیلیم بالاشهر نیستیم ولی مدارس دولتیش عالیه 

به نظرم شما فعلا پافشاری کن کلاسشو عوض کنن شاید اونجا یکی داره اذیتش میکنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بچه کلاس اولی دومی کانون میره و کلاس خصوصی و ی سره امتحان و درس و … اوووف چقدر مغز بچه بیچاره تخت فش ...

بخدا تعجب کردم 14میلیون کلاس خصوصی براکلاس اول ویااین سخت گیری  بچه کلاس دومی شیطنت میکنه سرکلاس صدامیده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

به نظرم این همه هزینه کردن برای تابستونی که بچه در حال استراحت بی مورد بود 

الآنم فکر نکنید غیر انتفاعی بچه های با ادب میان یا مدرسه دولتی بی ادب 

من دخترم تو هر دوتا مدرسه بود اتفاقا غیر انتفاعی بیشتر روی ذهنیت و طرز صحبت تاثیر گذاشت تا جای که ما جرات نداشتیم صحبت کنیم 

الآنم کلاس را عوض کنید 

این همه هزینه هم نکن تابستون بچه را خراب کردی شایدم تا حدودی از درس زده شده زمان بدید 

حالا ما که انیشتین شدیم کجا را گرفتیم

مدرسه دولتی معلم هاش بهترن و سوادشون بیشتره 

ولی مدرسه غیر انتفاعی امکاناتش بیشتره 

مدرسه دولتی هم که شلوغه 

تو خونه خودت از بچت امتحان بگیر ببین بلده یا نه 

اگه بلد بود با مدیرشون صحبت کن بگو چون کلاس شلوغه نمی تونه تمرکز کنه معلم باید کلاس رو مدیریت کنه قهر کردن یعنی چی بگو حالا که می گین بچم بلد نبوده تنهایی ازش امتحان بگیرید 

من الان کارشناسی ارشد مامایی ام گلم و شاغل در بیمارستان بودم بخاطر دوتا دخترام از کار اومدم بیرون که ...

خب بفرما این همه درس خوندی آخرش هم به خاطر زندگی وبچه هات شغلت رو ول کردی نمیخوام ناراحتت کنم ولی زندگی همینه دخترت  هم آخرش ازدواج میکنه وشاید اون هم به خاطر همسر وبچه ش خانه داری رو ترجیح بده واقعا لازم نیست انقدر زندگی رو واسش سخت بگیرید شاید اصلا به خاطر درس خوندن زیاد مغزش خسته شده وتمرکز نداره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
2810