2777
2789
چیزی که خوندم تو تاپیکت اینه تو بیشتر مشکلت اینه بدنت بهم می‌ریزه اما برای من اصلا اهمیت نداره‌ این ...

اره اخه همه بهم میگفتن بچه اوردن سخته ادم کلی باید از خودش بزنه منم گفتم برام مهم نیست نهایت بعدا میرم باشگاه الان نگاه میکنم میبینم دیگه کار باشگاه نیست من ادم سابق نمیشم

ترک های بارداری افتادگی بدن بعد زایمان اضافه وزن و اینا منظورمه

عزیزم من بدنم هیچ ترک و افتادگی پیدا نکرد خداروشکر اما اضاف من پیدا کرد که اونم با رژیم و پیاده روی حل شد☺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲٠ سالمه فعلا و قرار گذاشتم اگه شرایطمون همینجوری باشه تا اخر عمرم بچه نیارم

متاسفانه اطرافیان و همسر عاقلی ندارم ولی خودم سفت و سخت پای تصمیمم ایستادم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دست خود آدم نیس من بارداری فوق العاده سختی داشتم مجبور بودم سرکار برم و ...زایمانم ۴۲ ساعت طول کشید ...

الهی بگردم برات عزیزم دلم برات کباب شد 🥺منم این اواخر خیلی سختمه همش از زایمان میترسم

من ۳۲، نه راضی نیستم. البته تو ۲۷ ازدواج کردم. میگم کاش زودتر اتفاق میفتاد که هم حوصله بیشتر داشتم هم فاصله سنیم زیاد نمیشد.

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
اره اخه همه بهم میگفتن بچه اوردن سخته ادم کلی باید از خودش بزنه منم گفتم برام مهم نیست نهایت بعدا می ...

خب به هرحال تو اون بدن داره یه انسان رشد می‌کنه نباید انتظار داشته باشی به طور کامل مث سابق بشه‌ 

حتی آدم بعد ازدواج بدنش با زمان مجردی کلی تفاوت پیدا می‌کنه 

چه برسه به اینکه یه انسان رو تو وجودش ۹ ماه پرورش بده و به دنیا بیاره

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

بعد من بدنم جوریه که تو دوران بارداری فقط۶کیلو اضاف میکنم(هر دوتا بارداریم فقط۶کیلو اضاف کردم) ولی تو شیردهی اضاف وزن پیدا میکنم که اونم طی سه ماه با رژیم و پیاده روی اوکیش کردم

انشاالله هرجور ک دلت میخاد بشه عزیزم❤️

ممنونم، امیدوارم💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بدنت از چه نظر داغون شده ؟ من دوتا زایمان داشتم مشکل حاد نداشتم

ترک های بدنم افتضاح زیاده اضافه وزن زیاد دارم تو دوران بارداری خارش گرفتم کل بدنم پره از زخم و جای زخمه ک با پوست مضخرفی ک دارم میدونم کلا جاش میمونه در کل نابود شدم

الهی بگردم برات عزیزم دلم برات کباب شد 🥺منم این اواخر خیلی سختمه همش از زایمان میترسم

من خیلی فعالیت داشتم تو بارداری...شاید بخاطر فشارخونم و زود بستری شدنم بود ک خیلی عذاب کشیدم 

منو بدون درد بستری کردن وقتی ۳۹ هفتم بود 

ترک های بارداری افتادگی بدن بعد زایمان اضافه وزن و اینا منظورمه

ترک که اصلا و ابدا چیز مهمی نیست 

اضافه وزن بعد زایمان کم میشه دیگه من ۷ ۸ماه بعد بارداری دوم حتی برگشتم به وزن قبل بارداری اولم

2810