2777
2789
من بچه داری برام مسئله نیست چون داداشام شیره ب شیره بودن هوای مامانمو داشتم کاملا با بچه داری اشنام ...

ولی یه نگاهش به دنیا می ارزه مادر یعنی از خود گذشتگی 

ایشالله چیزی نمیشه نگران باش خودت تقویت کن بنیه قوی داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط توصیه ‌ام بهت اینه ک تا جایی ک میتونی صبر کن

شرایط زندگی‌ها و روحیات افراد با هم متفاوته 

و من دوست دارم زودتر بچه‌دار بشیم تا اختلاف سنی بچمون و شوهرم دیگه بیشتر از این نشه‌ 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

ولی یه نگاهش به دنیا می ارزه مادر یعنی از خود گذشتگی ایشالله چیزی نمیشه نگران باش خودت تقویت کن بنیه ...

امیدوارم بنظرم چون ضعیف شدم این طور فکرا میاد سراغم🤦🏻‍♀️

شرایط زندگی‌ها و روحیات افراد با هم متفاوته و من دوست دارم زودتر بچه‌دار بشیم تا اختلاف سنی بچمون و ...

اون ک هست ولی قبل بارداری از همه نظر شرایط رو بسنج من عجول بودم الان این احساس مضخرفو دارم

فدات گلم پشت گوشی ازت انرژی مثبت گرفتم نمیدونم چرا😅🤷🏻‍♀️💞

فدات شم انشالله که مامان خوبی برای گلپسرت میشی 

هر وقت بریدی خسته شدی فقط بگو خدایا شکرت بچم سالمه 

چون بچه مریض مادر کم کم آب میکنه پیرمیکنه

همیشه باید شاکر خدا باشیم 🫂🪴

منم دقبقا همین ترسو دارم🥺

دست خود آدم نیس من بارداری فوق العاده سختی داشتم مجبور بودم سرکار برم و ...زایمانم ۴۲ ساعت طول کشید ...۸ صبح کیسه آبمو با سوزن پاره کردن و من تا ۱۱شب نمیتونستم نفس بکشم از درد اما بچه ب دنیا نمی اومد ...بعدشم شوهرم اصلا کمک نکرد بخیه هام پاره شد ...خدا لعنتش کنه خیلی اذیتم کرد خیلی

اون ک هست ولی قبل بارداری از همه نظر شرایط رو بسنج من عجول بودم الان این احساس مضخرفو دارم

چیزی که خوندم تو تاپیکت اینه تو بیشتر مشکلت اینه بدنت بهم می‌ریزه 

اما برای من اصلا اهمیت نداره‌ این موضوع 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

2810