2777
2789

منم اینجور میشم

دکتر برام آزمایش اوره نوشته

فعلا خوبم نرفتم

بعضیا میگن از کفشه غیراستاندارده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی متاسفم که هنوز درد داری. درد انگشت شست پا می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه. برخی از علل شایع شامل موارد زیر هستن:

1. **نقرس**: این بیماری می‌تونه باعث درد ناگهانی و شدید در انگشت شست پا بشه. نقرس معمولاً با تورم، قرمزی و حساسیت همراهه¹.

2. **آرتروز**: فرسایش مفاصل می‌تونه باعث درد و سفتی در انگشت شست پا بشه، به خصوص در صبح‌ها².

3. **خار استخوانی**: زائده‌های استخوانی که از سر مفصل بیرون می‌زنن، می‌تونن باعث درد و محدودیت حرکت بشن².

4. **انگشت چمنی**: این آسیب دیدگی معمولاً در ورزشکاران رخ می‌ده و باعث درد و تورم در مفصل انگشت شست می‌شه².

برای کاهش درد، می‌تونی از روش‌های زیر استفاده کنی:

- **استراحت و بالا نگه داشتن پا**: این کار می‌تونه به کاهش تورم کمک کنه.

- **استفاده از یخ**: یخ رو به مدت 15-20 دقیقه روی محل درد قرار بده تا التهاب کاهش پیدا کنه.

- **مصرف داروهای ضد التهاب**: داروهایی مثل ایبوپروفن می‌تونن به کاهش درد و التهاب کمک کنن.

- **پوشیدن کفش‌های مناسب**: کفش‌هایی که فشار کمتری به انگشت شست وارد می‌کنن، می‌تونن مفید باشن.

اگر درد بدتر شد به دکتر مرراجعه کنید

آقا هستم 🙏🏻