2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیایید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 141 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم سیرابی خیلی خوبه ولی خب امتحان نکردم. ببین چ غذاهایی وقتی میخوری تهوعت بیشتر میشه اونارو نخ ...

سلام عزیزم خوبی، چخبر از بارداریت،منم رفتم دکتر قندم بالا بود چه کارایی باید بکنم بیاد پایین،بهم دارو هم نداد

آخ خداروشکر 😍😍خیلی خوشحال شدم برات🥰

فدات شم عزیزم😍

من خیلی راضی بودم از سزارین کوچیک ترین دردی نداشتم

فقط روز دوم در حد ده دقیقه سوزش جای بخیه داشتم که با شیاف اروم شد حتی پمپ درد هم نگرفتم 

فدات شم عزیزم😍من خیلی راضی بودم از سزارین کوچیک ترین دردی نداشتمفقط روز دوم در حد ده دقیقه سوزش جای ...

چه خوب😍پس به امید خدا منم سزارین انتخاب می‌کنم 

الان چند روزه زایمان کردی،نینی حالش خوبه؟🤗

چه خوب😍پس به امید خدا منم سزارین انتخاب می‌کنم الان چند روزه زایمان کردی،نینی حالش خوبه؟🤗

انشالله مناسب بدنت باشه 

البته بستگی به دکتر و بیمارستان هم خیلی داره 

من الان 17 روزه 

نه والا همش درگیریم اولاش که زردی داشت الان هم که کولیک 🤦‍♀️

سلام خوبی عزیزم،حالت تهوعت خوب شد؟الان چند هفته ای

سلام عزیزم ن اصلا خوب نشد

اب یا غذا میخورم بدتر میشه

فک کن بیشتر از ۵ قاشق نمیتونم برنج بخورم

۱۴ هفتم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله مناسب بدنت باشه البته بستگی به دکتر و بیمارستان هم خیلی داره من الان 17 روزه نه والا همش درگ ...

ان شاءالله عزیزم 

آخی بخدا همش خواستم خبرتونو بگیرم خیلی حالم بد بوده کارم به سرم غذایی چندتا چندتا کشید از بس هیچی نمیتونم بخورم،،میگن اینا طبیعیه باااید دوره ش بگذره ان شاءالله زودی خوب بشه قشنگ بشه تپل بشه😍

سلام عزیزم ن اصلا خوب نشداب یا غذا میخورم بدتر میشهفک کن بیشتر از ۵ قاشق نمیتونم برنج بخورم۱۴ هفتم

ای وایی بخدا منم مثل خودتم🥲چندکیلو وزن کم کردم خداکنه زودی این حالت به خیر بگذره،من الان نزدیک ۱۱هفته م

ای وایی بخدا منم مثل خودتم🥲چندکیلو وزن کم کردم خداکنه زودی این حالت به خیر بگذره،من الان نزدیک ۱۱هف ...

انشاا.. زود میگذره

مثلا ی غذاییو خیلی دوس دارم میگم الان میشینم ی عالمه میخورم اما لامصب بعد چند قاشق دیگ از گلوم پایین نمیره

دوس دارم ی غذا رو با لذت بخورم حداقل ولی نمیشه بعد چند قاشق حالت تهوع شروع میشه

حالا دکتر بهم مولتی ویتامین داده صبح و شب بخورم

میخورمش یکم بهترم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810