2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10873 بازدید | 1150 پست
سلام خوبین؟من میخوام همه تاپیکامو حذف کنم خیلی طول میکشه تا دونه دونه بدم به نی نی یار تا حذف کنم. ...

سلام هیچ راهی نداره متاسفانه ، حتی با گزارش حذف کنین بعدا فنی کل تاپیکهای گزارش شده رو فعال میکنه چون خیلی ها تاپیکها رو بی دلیل گزارش میزنن میترکه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
جدیدا تمام پیامهای من شده اسممو عوض کن میشه لطفا انقدر تاپیک بزنین جا بیافته تغییر اسم نداریم؟ من دی ...

باشه حتما.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هیچ راهی نداره متاسفانه ، حتی با گزارش حذف کنین بعدا فنی کل تاپیکهای گزارش شده رو فعال میکنه چو ...

چقدر بد..

کاش یه راهی میذاشتین برا همچین مواقعی!

https://daigo.ir/secret/1706526649//زمین گرده و کارما کاربلد...

@niniyar_5‍ 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

@niniyar_5‍

شما رو نمیتونم تگ کنم✨️🦋

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

۵ روانگلیسی بنویس

@niniyar_5    

۵ روانگلیسی بنویس

مرسی✨️🤍

جدیدا تمام پیامهای من شده اسممو عوض کن میشه لطفا انقدر تاپیک بزنین جا بیافته تغییر اسم نداریم؟ من دی ...

والا این آپشنی نیست که بخاطرش باید از شما درخواست داشته باشیم و شما هم انقد منت بذارید!!! 

واقعا تغییر اسم و حذف پست و تاپیک کوچیکترین آپشنیه که باید هر شبکه اجتماعی داشته باشه ولی نمیدونم به چه علت انقد مسئولین نی نی سایت مقاومت دارن

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

والا این آپشنی نیست که بخاطرش باید از شما درخواست داشته باشیم و شما هم انقد منت بذارید!!! واقعا تغیی ...

تغییر اسم اصلا تو سایت درست نیست طرف بیاد کلاهبـرداری کنه یا کلی خلاف بعد بیاد اسمشو عوض کنه بره؟ یا خالی بندی کنه بیاد راحت اسمشو عوض کنه؟ ما که نمیتونیم متوجه بشیم که طرف خالی بسته خود کاربرا میدونن از روی اسم کاربر و براش وقت نمیذارن تو تاپیکهاش هم میگن که این کاربر همیشه همینه وقتتون رو نذارین جنبه ی سرگرمی باشه براتون اینا دو تا از مضرات تغییر اسمه حذف پست هم مشکلات زیادی داره ولی حذف تاپیک حقتون هست که باید داشته باشین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
تغییر اسم اصلا تو سایت درست نیست طرف بیاد کلاهبـرداری کنه یا کلی خلاف بعد بیاد اسمشو عوض کنه بره؟ یا ...

شما درست میگین 

ولی تغییر اسم دیگه یکی دو بار حق آدمه حتی اگه شما زحمتش رو بکشین، مثلا من به شخصه از سال ۹۶ با این اسم اینجا هستم و الان به دلایلی نمیخوام اسمم این باشه ولی کاربریم رو هم بخاطر قدیمی بودنش دوسش دارم 

حذف تاپیک هم واقعا نیازه کاش یه فکری بکنید راجع بهش

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

تغییر اسم اصلا تو سایت درست نیست طرف بیاد کلاهبـرداری کنه یا کلی خلاف بعد بیاد اسمشو عوض کنه بره؟ یا ...

میشه منو تعلیق کنین شناسایی شدم چندبار از اوت وز بهدون گفتم