2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10873 بازدید | 1150 پست
نه منظورم بقیه کاربراست نه نی نی یار ۱

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
نه منظورم بقیه کاربراست نه نی نی یار ۱

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar_2

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از ساعت 5 امدم تگی از شما ندیدم

سلام

کاربر ⬅️ کوچیک_ همه   ⬅️ ص ۴۴ گفتن تگ نمیشن.

کاربر ⬅️ همیشه_شب۸۷ ⬅️ تاپیک زدن و گفتن. تگتون کردم نیومدین.

کوچیک_همه

همیشه_شب۸۷

ممنون

سلامکاربر ⬅️ کوچیک_ همه ⬅️ ص ۴۴ گفتن تگ نمیشن.کاربر ⬅️ همیشه_شب۸۷ ⬅️ تاپیک زدن و گفتن. تگتون کردم ...

میشه لطفا بگی برای تغییر اسم کاربری چیکار باید بکنیم؟ 

دیگه نمیخوام به این اسم اینجا باشم ولی کاربریم رو بخاطر اینکه قدیمیه دوسش دارم

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

میشه لطفا بگی برای تغییر اسم کاربری چیکار باید بکنیم؟ دیگه نمیخوام به این اسم اینجا باشم ولی کاربریم ...

سلام

پست هاتون زیادن فکر نکنم تغییر بدن.

حالا خودتون با نی نی یار صحبت کنین ببینین چی میگن.

@niniyar_5   عزیزم نی نی یار 3 منو تعليق کردن

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

@niniyar_5 عزیزم نی نی یار 3 منو تعليق کردن

نمیدونم چرا بسته باهاشون حرف میزنم ببینم چی میگن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نمیدونم چرا بسته باهاشون حرف میزنم ببینم چی میگن

دستتون درد نکنه 🩷🩵

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

سلامکاربر ⬅️ کوچیک_ همه ⬅️ ص ۴۴ گفتن تگ نمیشن.کاربر ⬅️ همیشه_شب۸۷ ⬅️ تاپیک زدن و گفتن. تگتون کردم ...

سلام فکر کنم خراب شده دوباره نمیشه درست کرد شما بهشون بگین بعدا بیان بگن یادشون نره

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام فکر کنم خراب شده دوباره نمیشه درست کرد شما بهشون بگین بعدا بیان بگن یادشون نره

ممنون

باشه.

🦋🦋🦋

@niniyar_5 سلام ببخشید بقیه نمیتونن منو تگ کنن اگه میشه درستش کنید

سلام

مثل این که سایت خرابه و نمیشه.

بعدا دوباره بهشون یادآوری کنین.

سلام خوبین؟

من میخوام همه تاپیکامو حذف کنم خیلی طول میکشه تا دونه دونه بدم به نی نی  یار تا حذف کنم. در ضمن فقط تاپیکای خانوادگی و اینجور چیزا رو حذف میکنه. اگرم به بقیه بگیم گزارش بزنن که تعلیق میشم

چیکار کنم الان؟☹☹

https://daigo.ir/secret/1706526649//زمین گرده و کارما کاربلد...

سلاممثل این که سایت خرابه و نمیشه.بعدا دوباره بهشون یادآوری کنین.

جدیدا تمام پیامهای من شده اسممو عوض کن میشه لطفا انقدر تاپیک بزنین جا بیافته تغییر اسم نداریم؟ من دیگه جدید هم عضو بشن اسمشون خوب باشه عوض نمیکنم ، کلا تغییر اسم نداریم