2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10776 بازدید | 1144 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@دایتی_سابق‍ 

عه درست شد🌱 ماچ ب کلت❤

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
@دایتی_سابق‍ عه درست شد🌱 ماچ ب کلت❤

تبریک میگم،نمیشه🤦‍♀️😑😂

مال منم درست کن نی نی یار

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
از تو لیست انتخاب می کنین؟ 5 باید انگلیسی باشه

عزیزم هیچوقت تگ نشدی بزار یه بار امتحان کنم

@niniyar_5    

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

حالا که دارید لطف میکنید پیامارو جواب میدید میشه بگید چیکار باید بکنیم که اگه روزی دیگه نخواستیم بیایم نینی سایت چیزی ازمون نمونه؟ کاش تعلیقی مثل قبل بود

بخدا خودتون باگ های سایت رو میدونید نمیشه ویرایش کرد نمیشه علامت سوال توی عنوان گذاشت و.. ولی این یکیو حریم شخصی کاربر بدونید

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

حالا که دارید لطف میکنید پیامارو جواب میدید میشه بگید چیکار باید بکنیم که اگه روزی دیگه نخواستیم بیا ...

تنها راهش اینه که از همین دوشنبه شروع کنین تاپیکهاتون رو بدین به نی نی یار 1 پاک کنن ، تو هفته سه تا پاک میشه تو چند ماه تمام تاپیکهاتون حذف میشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلامقانون نامه سایت کجاست؟ من ندیدم چرا یه اختیاری چیزی نمی‌دید یهو تعلیق می‌کنیدآخه این انصافه؟

سلام این تاپیکمو بخونین اکثر مسائل هست داخلش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9691104/تاپیک-جامع-ممنوعه-جات

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
2810