2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10721 بازدید | 1143 پست
سلامقسمت تیکر بارداری الان چند وقت هست که خرابه.

برای همه؟ ایشون بلد نیستن کلا

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

چند وقت پیش یکی از کاربران بهم گفتن که خطا میده منم رفتم امتحان کردم دیدم برای منم خطا میده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچین خطایی میده:

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
همچین خطایی میده:

ممنون فرستادم فنی

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
ممنون فرستادم فنی

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

ممنون فرستادم فنی

1️⃣ قسمت تیکر بارداری خرابه.

2️⃣ قسمت امضا هم خرابه تا سن رو وارد نکنی نمی تونی امضا اضافه کنی (!)

3️⃣ استیکرهای خود سایت هم خرابن بعد از ارسال نشون داده نمیشن 

4️⃣ قسمت جست و جو هم که از اول یا دوم آبان ماه خراب شده 

5️⃣ خیلی ها هم که شهریور و آبان ماه عضو شدن اسمشون نه تگ میشه نه توی جست و جو میاد 

6️⃣ از ۵ تیرماه:

⬅️ هم که توی عنوان عدد، علایم نگارشی و ایموجی موقع تاپیک و نظرسنجی نمیشه گذاشت البته در مورد تاپیک یک سری محدودیت های ایموجی برداشته شده اما در مورد نظرسنجی نه 

⬅️ بدون وارد شدن به کاربری نمیشه توی سایت جست و جو کرد 

7️⃣ قسمت نظرسنجی هم خرابه و اصلا نشون نمیده.

و...

سلامتوی ساعت های کاری خودشون پیام بگذارین.روش تعلیق از پارسال عوض شده.

یعنی الان جز اینکه صفحمو سیاه کردن و معلقم کردن دیگه نمیتونن کلا کاربریمو پاک کنن که بالا نیاد؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

خوندم که لغو دائمش کردموقتی ریپ میزد چرا نمیتونین نادیده بگیرین و کوتاه بیایین تمام بشه؟ شاید انقدر ...

نی نی یار میشه اون تاپیکو حذف کنید 

الان میرم کامنتامو میخونم خجالت میکشم 

لطفا پاکش کنید

یعنی الان جز اینکه صفحمو سیاه کردن و معلقم کردن دیگه نمیتونن کلا کاربریمو پاک کنن که بالا نیاد؟

نه

سلام نینی یار

منم تگ نمیشم 

@رتبه_برتر_مملکتم لطفا درستش کنبد برام

تا 20 آذر تعلیقم 🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️ من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️

ممنون فرستادم فنی

سلام

عکس نمیشه فرستاد.

سلام عزیزم وقت بخیرچرا نمیتونم پروفایل بذارم؟

سلام مشکل فنی داره

2810