2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10718 بازدید | 1143 پست
سلام مشکل فنی داره

سلام

این تاپیک رو هم ببینین:

مشکوکه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14863591

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاماین تاپیک رو هم ببینین:مشکوکهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/14863591ممنون

@منanغمگینeتنهایم    

سلام

آن تاپیک رو گزارش بزنین با همون سه نقطه زیر.

آن پست ها رو هم گزارش بزنین با همون سه نقطه زیر.

دیدم اشتباهی تگ کرده بودین گرچه الان هم تاپیک قفل شده.

الان شیفت niniyar_5 هست.

🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢

۳ تا نی نی یار اولی ⬅️ پاک کردن عکس و تعلیق

niniyar_1             ⬅️ پاک کردن تاپیک

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام من یه تاپیک زدم از مشکلم ک از مردم کمک روحیه مشاوره بخوام همه ریختن هرچی از دهنشون دراومده ب من میگن . میگن فیکی.دروغه همچین چیزی نیست تو هم مشکل داری اینجا چرا اینجوریه من حتما باید ثابت کنم من حالم ب اندازه کافی بد هست ملت ریختن سرم هرجی از دهنشون درمیاد میگن تونوقت من از دفاع خودم جواب میدم ناراحت میشن اشتباه کردم مشکلمو اینجا گفتم؟ اینجارو ب من یکی معرفی کرده چند روزه اومدم

سلام نی نی یار جون خدا قوت ..من چند ماهه هر دفعه که میخوام وارد سایت بشم باید مراحل ثبت شماره و ...رو طی کنم هر بار ..حتی تیک به خاطر بسپارشم میزنم اما باز هر سری مشخصات میخواد ازم ..میشه اینو درست کنید برام ممنون میشم

سلام نی نی یار جون خدا قوت ..من چند ماهه هر دفعه که میخوام وارد سایت بشم باید مراحل ثبت شماره و ...ر ...

سلام مرورگر عوض کنین این مشکل از سمت شماست

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام عزیزمثبت نام سایتون مشکل داره؟؟چرا نمیشه ثبت نام کرد؟؟

سلام بله

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
2810