بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اعصابمو خورد کرد شما اصلا توهین هایی که به من کرد رو خوندید ؟؟حالا بیخیال اون هی ریپ میزد توهین میکر ...
خوندم که لغو دائمش کردم
وقتی ریپ میزد چرا نمیتونین نادیده بگیرین و کوتاه بیایین تمام بشه؟ شاید انقدر همه بهش توهین نمیکردن اینطوری نمیشه از اول همه شروع کردن توهین کردن بهش و وقتی هم نی نی یار تگ شد گفت حتما دیگه لغو میشه و توهین های بدتری کرد
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
من تگ نمیشم نی نی یارنی نی یار من قبلا تاپیک زدم کاربریمو بترکونین فقط معلق شدم من کلا میخوام حذف بش ...
سلام
توی ساعت های کاری خودشون پیام بگذارین.
روش تعلیق از پارسال عوض شده.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
من تگ نمیشم نی نی یارنی نی یار من قبلا تاپیک زدم کاربریمو بترکونین فقط معلق شدم من کلا میخوام حذف بش ...
۳ تا نی نی یار اولی ⬅️ پاک کردن عکس و تعلیق
niniyar_1 ⬅️ پاک کردن تاپیک
🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈
🌺 niniyar_3: شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر
🌹 niniyar_5: روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب
🌸 niniyar_2: هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد
🏵 niniyar_1:🏵 شنبه و دوشنبه و چهارشنبه (فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل ⬅️ ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵
🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند. فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.
🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.
💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام عزیزم من میخواستم تیک بارداری بزارم ،ولی میگه باید در اقدامم رو حذف کنید بلد نیستم میشه یاد بدی ...
سلام
قسمت تیکر بارداری الان چند وقت هست که خرابه.