2777
2789
عنوان

خدایاااا مرسییی ازتت کنکورر قبول شدمممم کنکوریا و پشت کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عریزم امسال نیست سال های قبل تا ۲۰۰۰ تاپ بود چون فرهنگیان رفته کنار جدا شده

والا من تا جایی ک میدونم و رفتم دانشگاه رتبه های بچه ها رو میدونم برای حقوق تهران باید رتبه زیر ۱۰۰ منطقه یک ودو باشی

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد 
2805
والا من تا جایی ک میدونم و رفتم دانشگاه رتبه های بچه ها رو میدونم برای حقوق تهران باید رتبه زیر ۱۰۰ ...

خب من منطقه ۳ ام 

عزیزم تهران ۱۱۰ تا میخواست 

بهشتی ۱۱۰ 

الزهرا ۵۰ 

علامه ۷۰ 

خوارزمی ۷۰ 

شاهد ۷۰ 

...

پارسال ۶۰۰ منطقه ۳ از این ها ۴۰۰ نفر میرفتن فرهنگیان ..

ولی امسال فرهنگیان جدا شده

اول اینکه من یک سال پشت کنکور بودمیک سال تمام گوشیمو کارتن کردم دادم ب برادرم ک بهم نده این خیلی تاث ...

کلییی ازت ممنونم برای وقتی که گزاشتی❤️❤️

از روزی چندساعت استارت بزنم؟دهمم روزی ۳ ساعت خیلی کمه روزای مدرسه؟

کلییی ازت ممنونم برای وقتی که گزاشتی❤️❤️از روزی چندساعت استارت بزنم؟دهمم روزی ۳ ساعت خیلی کمه روزای ...

خب خیلی زمانیش نکن یکی با ۳ساعت کارش راه میفته یکی ۷ساعت متوسطش همون ک خودت گفتی خوبه ک خسته هم نشی

خودت شب ک میخوابی باید راضی باشی ازعملکردت

یجوریم نخون بعدا خستا بشی واسه دوازدهمت 

اما با خوده درسا پیش برو  تست بزن و عقب نیفت با معلمت پیش برو یعنی یجور ک سال تموم شد پایه دهمتو خوب خونده باشی ک تابستونش مرور نسبی بکنی و همینطور سالای بعدش

خیلیم درگیر دوستا نشو ک اون فلان مشاورو داره فلان تستو میزنه خیلیا راست نمیگن فقط اعتماد ب نفستو کم میکنی

موفق باشی دوستم🌱💖

بخند   
من مدیریت مالی علوم تحقیقات قبول شدمبا روان شناسی دانشگاه آزاد علوم پزشکی تهرانبنظرت کدوم بهتره؟

روانشناسی خیلی خوبه بشرط اینکه علاقه داشته باشی

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک
2810