2777
2789
عنوان

خدایاااا مرسییی ازتت کنکورر قبول شدمممم کنکوریا و پشت کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من با ۴۰۰ روزانه حقوق تهران نیاوردم کاملا مشخصه حقوق حتی ۲۰۰ منطقه ۲ هم نیاورده بود تهران رو ف ...

شرايت رتبه ٦٠٠ منطقه دو چطوريه برا حقوق 

شهرستان قبوله؟

مشاورش كه ميگفت تهران رو شاخشه 

🥴

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خداروشکر خوش بحالت منم دوس داشتم کامپیوتر سمنان بیارم ولی زنجان اوردم موفق باشی

ازاد ثبت نام کردی؟

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک
2805
عزیزم من با ۴۰۰ روزانه حقوق تهران نیاوردم کاملا مشخصه حقوق حتی ۲۰۰ منطقه ۲ هم نیاورده بود تهران رو ف ...

من فقط حقوق میخواستم خب

منظورم دانشگاه های تهران..

چون امسال فرهنگیان ها رفتن کنار ...بقیه هم سهمیه ..

کاش روزانه الزهرا بودن

با ۶۵۱ انسانی منطقه ۳ حقوق الزهرا شبانه 😭😭😭دارم میمیرم

عزیزم ناراحت نشیا ولی خیلی بد انتخاب رشته کردی

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک
مرسی عزیزم لطف کردی ...من فقط غصه شهریه رو دارم و خوابگاه😭

نمیدونم الان چقده ولی درکل شهریه شبانه زیاد نیس فک کنم.

قسط بندی هم میکنن.خود دانشگاه هم وام میده.

استعداد درخشان باشی و نمره هات بالا اون شهریه رو هم نمیگیرن ازت

رتبت چندبود؟من دهم تجربیم میشه راهنماییم کنی🥲

اول اینکه من یک سال پشت کنکور بودم
یک سال تمام گوشیمو کارتن کردم دادم ب برادرم ک بهم نده این خیلی تاثیر داشت خیلی کلا از حواشی دور بودم کلا وقتم خیلی ببشتر میشد این اولین توصیمه بهتون، میدونی بعد اینکه پارسال نتونستم اونی ک میخوام بیارم واقعا شکست خوردم واقعا نگاهای بقیه حرفا همه اینا سخت بود،بعد دیدم کسایی ک ازم عقب بودن زدن جلو و خیلی حس بدی بود 

وقتی به این فکر کنی یک سال دیگه زحمت بکشی بحاش مثلا۶۰سال ارزوتو زندگی کنی باعث میشه ادامه بدی

و درگیر حواشی نشو ک کودوم مشاور خوبه کودوم تراز رتبه چند میده فقط فقط بخون 

از کمترین زمانات استفاده کن بخدا انقد تند میگذره این  سالا

اشتباهاتی ک امسال نکردم:من پارسال فقط زمان پرر میکردم مهم نبود ایا چیزی ب علمم اضافه میشه یا نه فقط میگفتم اخیش فلان ساعت خوندم درصورتی ک بدون بازده بودن هربار میخونی فکر کن دفعه اخرته با اون جدیت با اون دقیقی که شب میخوابی از خودت راضی باشی

خیلی زیاد به امام زمان توسل کردم ک کمکم کنه ول نکنم شاید باورت نشه بعد نهایی ها واقعا بریدم و گریه میکردم ک دیگ نمیتونم بخونم واسه تیر ی شب واقعا خواستم ازشون و کلا همه چی تغییر کرد 

ی نیت معنوی بزار مثلا امام زمان من باهاتون شریک میشم شما ب من کمک کن منم قول میدم وقتی مثلا این شدم ب نیت شما اینکارو بکنم و یا کمک کنم یا هرچی دوست داری این شراکته خیلی دستتو میگیره

✨️✨️

اشتباهاتتو پیگیری کن مثلا فیزیک گرما مشکل داری برو دوتا سوال دیگه حل کن ی درسنامه بخون نزار تلنبار بشن روی هم

امتحان نهایی هارو جدی بگیر خیلی خیلی راحتره ک توی امتحان نهاییا ها تراز بگیری 

من مدرسه نمیرفتم بعد عمومی هارو از دی شروع کردم با روزی مثلا ۳ساعت و هی زیادشون کردم(عمومی ها همه منو درسام بودن /تخصصی هم ریاضی فرمول بیست و شییمی و فیزیک منو درسام زیستم ک خوده کتاب

حفظیات مفاهیم شیمی رو خیلیییی بخون اگر میتونی از این کتابچها بگیر زمانای سوختت یا هروخت مثلا زودتر تموم میکنی بگیر دستت بخون من تقریبا هروز داشتم تو برنام و اخرسال باعث تسلط نسبتا بالا روی حفظیات و مفاهیم شیمیت میشه

زیست و شیمی اگر غلطی توی تستا زدی یا نکته مهم پیدا کردی برو توی کتاب جلوی همون مبحث و تیتر بنویسش

فیزیک طبق تجربه شخصیم همش باید دستت توی تست راه بیفته ب حدی ک دیگه دیدی فکر‌نکنی فقط دستت بره روی کاغذ (چیزی ک توی کنکورا دیدم بسیااار سوالات شبیه تمرین ها و فعالیت و تمرینای اخرای درساست)

لغات زبان عربی و ادبیات هروز سه تا ربع ساعت توی برنامت باشه هروز روتینت باشه انقد بخون تا همیشگی بمونن تو ذهنت

ادبیات زبان و عربی اگر توی گرامر دستور و قواعد مشکل داری حتما حلشون کن و تمرین حل کن ک بعدا سختت نشه

ریاضی هم ک فقط سوال حل کن

زیست آی کیو داشتم ریاضی اول میکرو بعد آی کیو شیمی خیلی سبز و فیزیک خیلی سبز بعد موج آزمون

استادای خوبی ک میشناسم
ریاضی آریان حیدری
زیست حنیف عظیمی
شیمی بابایی
فیزیک یحیوی و یا نوکنده
امتحان نهایی ها خیلی حواست باشه خوب میشه تشوون تراز گرفت اونی ک رشته تاپ میخواد باید هم کنکورو دریابه هم نهایی

در کل تلاش خودته ببین کتاب و کلاس و مشاور تاثیر دارها اما نقش اصلیه خودتی فقط بخون اصلا ب حرف دوست و رفیق و این اون گوش نده مسیرتو ادامه بده این سالا میگذره و بعد مطمئنم موفق میشی✨️❤️

بخند   
نمیدونم الان چقده ولی درکل شهریه شبانه زیاد نیس فک کنم.قسط بندی هم میکنن.خود دانشگاه هم وام میده.است ...

شبانه ۲ ۳ تومن بیشتر نیست شهریش

شرايت رتبه ٦٠٠ منطقه دو چطوريه برا حقوق شهرستان قبوله؟مشاورش كه ميگفت تهران رو شاخشه 🥴

اصلا ۶۰۰ برای انسانی رتبه تاپی حساب نمیشه تهران میتونه مدیریت ها رو بیاره احتمال زیادم علامه 

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد 
من فقط حقوق میخواستم خبمنظورم دانشگاه های تهران..چون امسال فرهنگیان ها رفتن کنار ...بقیه هم سهمیه .. ...

خب عزیزم اشتباهت همین بوده دیگه رتبه شما حقوق تهران روزانه نمی آوردی مشاور باید میگفت بهت حالا فوقش بومی خودت رو میزدی باز احتمالش بیشتر بود شما فقط رشته های دانشگاه علامه رو میاوردی غیر حقوقش

من به خدای رنگین کمان وبارون باور دارم روزی نجات پیدا خواهیم کرد 
2810