2777
2789
عنوان

از شیطنت های پسرم خسته شدم

112 بازدید | 15 پست

سه ساله. ش 

شیطونه 

به هر. چیزی به هر جایی کار داره 

خونه رو. مسجد کردم 

پرده رو کند 

کابینت رو بستم 

خلاصه هیچی دم دستش نیست وگرنه میشکونه 

یه بخاری فقط کنار خونه هست هرروز یه چی ممیندازه داخلش بوی بد پلاستیک و سوختگی دنیا رو میگیره 

خیلی خستم جاییی هم میرم باید دنبالش باشم چیزی نشکونه بچه ها. رو‌نزنه 

چکار کنم چرا اینجوریه آخه دعوا هم نداریم با حرف و توضیحم نمیففهمه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خوشبحالت هنوز کوچیکه منکه پسرم۷سالشه ووضعم همینه  چی بگم دخترمم یکسال ونیمشه همش دارم دادمیزنم اعصابم نمیکشه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
چ علتی مثلا

بیش فعالی مثلا چیز مهمی نیست ولی خب هست

مثلا دوستم ک پزشک گفت من بیش فعال بودم خانواده‌ام نمیدونستم هی میزدن توی سرم منم انرژیم رو با آتیش زدن باغ بابا بزرگم خالی کردم یه بار 

خوشبحالت هنوز کوچیکه منکه پسرم۷سالشه ووضعم همینه چی بگم دخترمم یکسال ونیمشه همش دارم دادمیزنم اعصاب ...

سه ماه دییگهه. پسررر دوم بددنیا میاد اون وقت چکار‌کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سه ماه دییگهه. پسررر دوم بددنیا میاد اون وقت چکار‌کنم

خداکنه مث بچه ها من نباشن،پسرم کلا نمیفهمه  هی میگیم بدتتر میکنه،شدیدا وابسته من بود حسم اینه ازهمون اینطور شده

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
چطوری

زیاد نه نگی سرگرمی درست کنی به کارای بی خطرش گیر ندی پارک‌ببری  من مهدم گذاشتم پسرم‌نجات پیدا کرد طفلی از تنهایی اذیت میشده بازی بلد نبوده همه جارو‌بهم میریخت بچه بایذ اموزش ببینه هیچ‌کارش عمدی نیست

برسه روزی که منم تیکر بزنم
خداکنه مث بچه ها من نباشن،پسرم کلا نمیفهمه هی میگیم بدتتر میکنه،شدیدا وابسته من بود حسم اینه ازهمون ...

به. شدت لجبازه هر ‌چی. بگم برعکس می‌کنه 

میشکونه پرت می‌کنه یه وضعی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810