2777
2789

من ۲۵شهریور رابطه داشتم و ۳۰ شهریور باید پریود میشدم و نشدم بجاش ۷روز تاخیر داشتم که ۷مهر پریود شدم‌ و سه روز بعد اتمام حالت تهوع داشتم و سردی بدن و چن چیز دیکه

۱۴مهر ازمایش دادم منفی بود و بتا ۰/۰۱

۲۰روز از رابطه هم گذشته بود ازمایش دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۵ نزدیکی داشتم بعد از اون ۳۰م موندم بود ولی ۷م پریود شدم و لخته هم داشتم ۳ ۴ روز بعدش ازمایش دادم ک ...

خواب دیگه حله 

این لخته ها یا کیسته یا عفونت 

من پریروز سقط کردم 

مردم و زنده شدم یه چیزی دفع کردم قد کف دست 

لخته هم کنارش دفع کردم 

سقط خيلي بدی بود 😔

برا ظهورش صلوات
خواب دیگه حله این لخته ها یا کیسته یا عفونت من پریروز سقط کردم مردم و زنده شدم یه چیزی دفع کردم قد ک ...

مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده 

خیلی استرس داشتم آخه نمیخوام باردار باشم دیوانه شدم اینقد فکر و خیال کردم😭

الهی عزیزم 🥹ایشالله که زودتر خوب شی و اگه دلت بچه میخواد خدا یکی صحیح و سالم بزاره تو دامنت و زایمان راحتی داشته باشی به حق امام حسین.

مرسی عزیزدلم خدا خیرت بده خیلی استرس داشتم آخه نمیخوام باردار باشم دیوانه شدم اینقد فکر و خیال کردم ...

عزیزم آدم هروقت یه چیز مثل گوشت دفع کنه ک سفید و صورتی باشه اون سقط ه

نگران نباش 

آره داک میخواد بچه ولی خدا فعلا برام نمیخواد 3 تا سقط و یه زایمان زودرس ک جفت دوقلوهام مردن 

یه پسر دارم دلم یکی دیگه میخواد ولی خدا برام نمیخواد فعلا

برا ظهورش صلوات
عزیزم آدم هروقت یه چیز مثل گوشت دفع کنه ک سفید و صورتی باشه اون سقط هنگران نباش آره داک میخواد بچه و ...

فعلا خودتو تقویت کن خیلی اذیت شدی 

کم خونی هم ببین نداشته باشی بخاطر خونریزی 

ایشالله که هرچه زودتر خدا برات بخواد و باردار بشی و سالم دنیا بیاد