2777
2789
عنوان

شیردهی

42 بازدید | 3 پست

سلام مامانای با تجربه  میشه کمکم کنید، بچه ی من تازه به دنیا اومده سه هفته شه  تایم خوابش زیاده واسه همین شیرم برای تایم بیداریش کفایت نمیکنه و مجبورم شیشه و سینه رو هر دو رو بهش بدم ،نگرانم که بعدها شیشه رو انتخاب کنه و دیگه سینه مو پس بزنه ، کسی هست که تجربه داشته باشه، آیا ممکنه بچه هر دو رو باهم انتخاب کنه و در آینده هر دو رو باهم استفاده کنه؟؟؟؟

شیر مادر برای نوزاد کافیه فعلا فقط از شیر خودت تا حداقل ۴ ماهگی بعد استفاده از کمکی دیگ اگ بقیه تجرب ...

نمیدونم چیکار کنم تایم خوابش انقدر طولانیه و سینه مو مک نمیزنه ، شیرم براش کافی نیست  از طرفی وقتی بیدار میشه اون دو سه وعده که خواب بوده رو میخواد جبران کنه که سینه ی من جوابگو نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چیکار کنم تایم خوابش انقدر طولانیه و سینه مو مک نمیزنه ، شیرم براش کافی نیست از طرفی وقتی ب ...

وقتی اینجوری می‌خوابه یعنی شکمش سیر شده 

معده بچه کوچیکه عزیزم 

خودت رو تقویت کن غذاهای مقوی بخور 

و قطره شیر افزا بگیر

خودت اینجور فکر میکنی ولی شیرت کافیه 

فوق فوقش بین خواب ی بار بیدارش کن بهش شیر بده