2777
2789

سلام دوستان

این ماه کلومیفن خوردم و روز 14 دوتا آمپول hcgزدم 

از شب 16 شبی دوتا دوفامد خوردم..پریودام بین 25 تا 27 روزس.روز 26,27 ترشح خیلی کم صورتی داشتم اول فک کردم پریود شروع شد بعد دیدم خبری نیست اصلا

روز 28 از خونم منفی شد تا الان ک روز 31 هستم فقط ترشح دارم همین.و دل درد و کمر درد پری 

ممکنه دیر لقاح انجام شده باشه و آزمایش خون دیر نشون بده،یا بخاطر استفاده از دوفامد اینجوری شدم 

البته دوبار دیگه خوردم دوفامد نهایت روز 27 شدم پریود 

الان دیگه روز31 هستم

با اجازه اسی 

بچه ها من ده روز پریود جلو انداختم طبیعیه ؟!

البته پریود قبلی قرار بود ۳۰ام بشم 

آب و زرد چوبه خوردم ۲۵ام شدم 

الان ۱۰روز جلو افتاده😐

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.