2777
2789
عنوان

این روزا توی سخت ترین دوره زندگیم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 55 پست
واست هفت بار دعای نادعلی میخونم میگن یهو معجزه میشه 🙂اگه اوکی شد تگم کن بدونم خدا بزرگه؟

میشه برای منم بخونی لطفا🥺خودم دلخورم ازخدا

صدامو نمیشنوه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
دقیقا این مشکلات شما رو به اضافه ی سرطان خودم ( دور از جون شما) کنید، میشه زندگی در حال حاضر من

خدا شفاتون بده عزیزم خیلی سخته دوام آوردن توی همچین شرایطی امیدوارم تا چند ماهه دیگه همه مشکلاتتان حل شده باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم مالی هم یه مشکل خیلی بدی..ولی برای یکیشون خواب دیدم فرمودن توسل بگیر به حضرت عباس.یقین دارم همه ...

انشالله مشکلت حل بشه و دلت خوش باشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

ممنون عزیزم قربونت دل مهربونت بشم باشه انشالله اون دعایی که می‌خواین برای من کنید چندین برابرش برگرد ...

میخواین منم دعای هفتم صحیفه سجادیه رو بخونم منم تگ میکنین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

کاش مشکلات منم همین بوداسی

دلم خالیه ازبی محلی شوهرم ازاینکه دوسم نداره

ازاینکه خداصدامو نمیشنوه

ازاینکه هیچ پناهی ندارم برم

ازاینکه حس حقارت دارم

ازاینکه..... 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

عزیزم باور کن من بدتر از توام همش استرس دارم نکنه سرطان داشته باشم بلاخر بعد مدتها دوشنبه نوبت گرفتم شهر دیگ برم دکتر خداکنه بگن از معدت هست خیلی ناراحتم خیلی همش درد دارم زندگیم مختل شده ن شامی ن ناهاری هیچ خیلی سخته

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
خدا درستش میکنه میدونم.منم غصه نمیخورم خودش درستش میکنه

توکل به خدا😔

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

مطمعنا تو یک وضعیت نمیمونهچنین نماند و چنین نیز هم نخواهد ماندالان به لطف خدا اوضاع کمی بهتر شده ولی ...

دعای قاموس بخونین. اینترنت سرچ کنین دربارش.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منم ته دلم همینه میگم خدا درستش می‌کنه چه روزهایی سختی داشتیم همش گذشت اینم میگذره بهش اعتماد دارم ❤ ...

اره منم میگم میگم مگه قبلیا نگذشت اینم به روش. ‌.منکه مسئولیت کل زندگی بامنه و متأسفانه بامن مشورت میشه

اللهم عجل الولیک الفرج💚