شنیدین میگن یهو همه چیز با هم پیش میاد الان همینطور شده زندگیم شوهرم بیکار شده قسطا مونده ماشین تصادف کرده ته دلم خالیه خالیه از اینور روی خودم نمیارم شوهرم ناراحت نشه اون دیگه بدتر از من هست خدااااااایا صدای منو میشنوی میشه توی زندگیم معجزه کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
ممنون عزیزم قربونت دل مهربونت بشم باشه انشالله اون دعایی که میخواین برای من کنید چندین برابرش برگرد ...
ماهم دوسال پیش تا به الان تجربه کردیم ازنط ر مالی خیلی افت کردیم ماشین تصادفی شد میلیارد هزینه برداشت ماشین زیرپامون فروختیم ه ما چی صفر شدیم کلی و ام خداردشکر میگذره ..حتمن خدا دری به روتون باز میکنه انشالله
من پارسال تو این وضعیت بودم تازه بدتر از این هم بودم اما گذشت
لایک به امضای عالیتون اشکم در اومد.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.