2777
2789

شنیدین میگن یهو همه چیز با هم پیش میاد الان همینطور شده زندگیم شوهرم بیکار شده قسطا مونده ماشین تصادف کرده ته دلم خالیه خالیه  از اینور روی خودم نمیارم شوهرم ناراحت نشه اون دیگه بدتر از من هست خدااااااایا صدای منو می‌شنوی میشه توی زندگیم معجزه کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واست هفت بار دعای نادعلی میخونم میگن یهو معجزه میشه 🙂اگه اوکی شد تگم کن بدونم خدا بزرگه؟

ممنون عزیزم قربونت دل مهربونت بشم باشه انشالله اون دعایی که می‌خواین برای من کنید چندین برابرش برگرده به زندگیتون ❤️

برات صلوات فرستادم😘

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

منم تو بدترین روزای زندگیمم ولی بحث مالی نیست،خدایا دارم خسته میشم اینقد اسمتو صدا زدم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚