2777
2789
عنوان

خانه مامایی🔴✨

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 79 پست
قربونت عزیزم سویق عدس خونریزی رو کم میکنه تو پریودیت بخور با قرص مفنامیک اسید

ممنون فداتشم ❤️

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

علایم جداشدن ایودی رو بگید لطفا من سه ماهه گذاشتم همش استرس دارم نکنه جدابشه و بارداربشم معاینه ام م ...

سلام 

از علایم یکی لکه بینی و درد هنگام رابطه جنسی هست و دوم اینکه IUDمیاد پاییین و ممکنه شما نخ رو ببینید

اگه همچین حالتی رو داشتین مراجعه کنید 

استرس نداشته باشین 

کار سنگین انجام ندین 

به مدت طولانی سرپا نباشین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=356460042]قبلا پنج روز الان ده روز .دکتر اینارو نه پرسید نه کفت فقط دید من خونریزیم زیاده حجمش گف آهن مصرف کن ...[/QUOTE

ما توصیه میکنیم خانومایی که خونریزی زیادی دارن از IUDاستفاده نکنن چون همون طور که گفتم IUD حجم خونریزی رو بیشتر و عفونت رو تشدید میکنه ولی گاهی اوقات ما به اصرار مراجعه کننده IUD رو میزاریم ولی باید قرص آهن استفاده کنه 

غذاهایی استفاده کنه که آهن بیشتری دارن

کار سنگین انجام نده

به مدت طولانی سرپا نباشه

[QUOTE=356460042]قبلا پنج روز الان ده روز .دکتر اینارو نه پرسید نه کفت فقط دید من خونریزیم زیاده حجم ...

ممنون وقت گذاشتین جواب دادین🌹🌹

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

سلام. ببخشید سوال داشتم. من چندروز بعداز پاک شدن پریودیم لکه بینی شروع شد، به رنگ تیره وکم، الانم که 3  4روز مونده به پریودیم قطع نشده. 38سالمه متاهل، جلوگیری باال دی. تاحالا هم اینجوری نشدم، دلیلش چی میتونه باشه؟ 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
سلام از علایم یکی لکه بینی و درد هنگام رابطه جنسی هست و دوم اینکه IUDمیاد پاییین و ممکنه شما نخ رو ب ...

سلام عزیزم من سربچه ی اولم آی یودی گذاشتم ولی خونریزیم شدید شدو طولانی بعدم رفتم اتاق عمل درش اوردم یعد چندسال.

الان بچه دومم ۸ ماهشه شیرخشکیم هست با قرص چجوری جلوگیری کنم؟راهی هست شوهرم استفاده کنه نه من؟

قبلا پنج روز الان ده روز .دکتر اینارو نه پرسید نه کفت فقط دید من خونریزیم زیاده حجمش گف آهن مصرف کن ...

عفونت پنیری حتما باید درمان بشه

عفونت قارچی هست اگه خارش دارین از پماد کلوتریمازول استفاده کنین و اینکه فلوکونازول ۱۵۰رو تهیه کنین 

هر سه روز یک قرص بخورین تا سه دوز

لباس زیر مرتب عوض بشه

هر روز ماست پروبیوتیک مصرف کنین 

اگه ترشحات بوی بد دارن به پزشک مراجعه کنین تا تخصصی تر درمان بشین ❤️

اینم جواب بدین ممنون میشم

من یک ماه و نیم پیش جراحی بینی کردم، تیروئیدمم کم کاره قرص میخورم.

ماه پیش چندروز قبل پریودم افتادم به لکه بینی قهوه ای که دکتر گفت احتمالا مال بیهوشیه.

اما این ماهم دوباره لکه بینی قهوه ای دارم تو تایم قبل و اول پریودم

عفونت پنیری حتما باید درمان بشهعفونت قارچی هست اگه خارش دارین از پماد کلوتریمازول استفاده کنین و این ...

ممون از توضیحات کاملتون

سلام عزیزم 

من تنبلی تخمدان دارم و پریودیم نامنظم دکتر برام آزمایش نوشته بود امروز تماس گرفتن گفتن که تیروییدت لب مرزه و باید مجدد آزمایش تکرار بشه 

ممکنه نامنظمی پریودم و تنبلی تخمدان بخاطر تیرویید باشه؟

سلام عزیزم من سربچه ی اولم آی یودی گذاشتم ولی خونریزیم شدید شدو طولانی بعدم رفتم اتاق عمل درش اوردم ...

سلام 

شوهرتون فقط میتونه کاندوم استفاده کنه 

ولی اگه جز دسته افراد فراموشکار نیستین میتونین ال دی استفاده کنین هر بسته ۲۱قرص داره هرشب سر ساعت مشخص یک قرص میل کنین تا ۲۱روز ،مصرف بسته بعدی با فاصله هفت روزه صورت بگیره

اولین بار برای پیشگیری با ال دی باید از روز اول پریود استفاده کنین اگر هنوز پریود نمیشین ال دی رو استفاده کنین و تا یک هفته از کاندوم استفاده کنین تا قرص اثرش ایجاد بشه

ولی اگه جز دسته افراد فراموشکار هستین میتونین امپول یک ماهه یا سه ماهه استفاده کنین 

که به نظر من آمپول سه ماهه گزینه خیلی خوبی هست

سلام. ببخشید سوال داشتم. من چندروز بعداز پاک شدن پریودیم لکه بینی شروع شد، به رنگ تیره وکم، الانم که ...

سلام علتش میتونه استفاده از ال دی باشه باعث لکه بینی میشه 

یا عفونت شدید 

2810