2777
2789

کسی اطلاعی داره؟

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)

نههه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور نههه شما داوطلب بودی؟

نه اطلاعی ندارم😂😂

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

خیلی باید دوره بگذرونی

لولای مختلفی داره

من کمکای اولیشو ک گذروندم یه استاد از اول همه لولارو گفت واسمون الان یادم نمیاد

حدودا ۱۰ تایی میشد

بعد اخریش فک کنم درجه ایثار همچین چیزی بود که گفت تو این مرحله استخدام میشین 

ولی واسه بقیه درجه هاش مثل تزریقات اینا ک یاد بگیری میتونی تو کلینیک و مطبا ب عنولن منشی و دستیار کار کنی و ازین لحاظ خوبه

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
خیلی باید دوره بگذرونیلولای مختلفی دارهمن کمکای اولیشو ک گذروندم یه استاد از اول همه لولارو گفت واسم ...

ازمون هم میگیرن یا هر روز باید می‌رفتی ؟چندساعته کلاس هاتون چقد طول می‌کشه ؟

شما هنوز کلاس هاشونو شرکت میکنی؟

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
ازمون هم میگیرن یا هر روز باید می‌رفتی ؟چندساعته کلاس هاتون چقد طول می‌کشه ؟شما هنوز کلاس هاشونو شرک ...

من ۵ سال پیش میرفتم الان نمیدونم

من نه مثلا چند روز تت هفته میرفتیم

بله ازمون داره صد در صد هر مرحله ک یاد میگیری برای گرفتن مدرک باید ازمونو قبول شی و نمرتم ثبت میشه تو گواهیش

خیلی باید دوره بگذرونیلولای مختلفی دارهمن کمکای اولیشو ک گذروندم یه استاد از اول همه لولارو گفت واسم ...

راستی چطور ثبت نام کردی چی بهشون گفتی؟ رایگانه دورهاشون؟

راستی چطور ثبت نام کردی چی بهشون گفتی؟ رایگانه دورهاشون؟

خب میری حلال احمر شهر یا استانتون میگی میخوام دوره ببینم خودشون راهنماییت میکنن

اونموقع ۱۰۰۰ تومن فقط واسه چاپ گواهی از من گرفتن هزینه ای نداشت😂 الانو نمیدونم باید بپرسی