2777
2789

ما هفته پیش رفته بودیم سفر خارج از کشور، شوهرم تو بیمارستان کار میکنه دانشجوعه، بعد پشت سرش شایعه راه انداختن با اینترن دختر( دانشجوی سال اخر پزشکی) رفته، شایعه در حدی که استاداش ازش پرسیده بودن با کی رفتی، با فلانی رفتی سفر و این حرفها، انقدر شایعه پیچیده، که همه باور کردن. ولی شوهرم اصلا به من نگفته بود، من امشب از زبون یکی  دیگه شنیدم، بعد من به شوهرم میگم یه استوری یا پست بذار عکس دو نفرمون تو سفر میگه نه اونا بذار هل فکری میخوان بکنن اینکار چیپ بازیه. انقدر حرص خوردم از دستش.

به نظر شما چیپ بازیه استوری بذاره، بعد سفر. بعد یه خوره ایی افتاده به جونم که نکنه واقعه بینشون چیزی بوده که همه باور کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو‌یه شرایطی مثله شرایط شمام تقریبا 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍