2777
2789
عنوان

به شایعه ایی پشت سر شوهرم راه انداختن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 37 پست
اره انقدر حرص خوردم و رو مغزش راه رفتم تا قبول کنه قراره امشب بذاره ببینم میذاره

اره خوب کاری کردی حتما پیگیر باش بزاره درسته حرف مردم مهم نیست ولی خب در هر صورت خوب نیست راجب زندگیتون اینطوری فک کنن یا یوقت به طریقی به گوش آشنا نزدیک برسه

ولی چ محیط سمی هست نمیدونید کی درورده این حرفو؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام استارتر جان یه سوال داشتم

من لیسانس مهندسی گرفتم و مشغول برنامه نویسی برای یه شرکت خصوصی کار میکنم، بر خلاف چیزی ک توی ظاهرم هست عاشق رشته های تاپ پزشکی بودم، امسال بعد از چندین سال دوباره کنکور ثبت نام کردم، ترازم شد 8000هزار نسبتا تلاشم زیاد بود، اما چون ازدواج کردم نتونستم طبق اون چیزی ک درنظرم بود تلاش کنم، دوباره میخام شروع کنم بخونم، بنظر شما که تو این حیطه کاری هستین سن24سال دیر نیست برای شروع واسه رشته های تاپ، یا میتونم با وجود داشتن همسر میتونم تلاش زیادی کنم ک به هدفتم برسم؟

ممنون میشم جواب بدین🌸

اگه دوست داشتین یکم از شرایط و جو درس خوندن و تلاش هایی ک خودتون کردین بگین، و اینکه جسارت نباشه شما سال اولتون قبول شدین؟ 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
سلام استارتر جان یه سوال داشتممن لیسانس مهندسی گرفتم و مشغول برنامه نویسی برای یه شرکت خصوصی کار میک ...

سلام عزیزم خوبین من تو همکلاسیام داشتم دکترای مامایی داشت یعنی سنش احتنالا ۳۳ ۳۴ ساله بود ازدواج کرده بود و دندانپزشکی هم‌قبول شد و تمومش کرد الانم خیلی موفقه

سلام استارتر جان یه سوال داشتممن لیسانس مهندسی گرفتم و مشغول برنامه نویسی برای یه شرکت خصوصی کار میک ...

بله سال اول قبول شدم

اون موقع خیلی با الان فرق داشت من کتابخونه میرفتم مرتب درس میخوندم و عکس دانشگاه مورد علاقم رو نگاه میکردم و انگیزه میگرفتم

بله سال اول قبول شدماون موقع خیلی با الان فرق داشت من کتابخونه میرفتم مرتب درس میخوندم و عکس دانشگاه ...

عزیزمممم🥹چقدر خوب ک الان یه فرد موفق هستین 🌸

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈