2777
2789

؟

اگه شنیدین یا تجربه دارین بگین

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا خرافات چیه منم از کسی نشنیدم ک سریع میگین خرافات! یهو برای خودم سوال شد😐

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

نه کی گفته

کسی نگفته بخدااا برا خودم سوال شد همین😂

پاره شدنش رو شنیدم ک میگن حاجت رواییه

ولی برا من یه بار شکست، نگران شدم بابتش پشیمون شدم به نظرم تو نگران چیزی نباش و بهش امید خاصی ام نداشته باش تصادفی شده

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
پاره شدنش رو شنیدم ک میگن حاجت رواییهولی برا من یه بار شکست، نگران شدم بابتش پشیمون شدم به نظرم تو ن ...

از چی پشیمون شدی؟

پاره شدنش رو شنیدم ک میگن حاجت رواییهولی برا من یه بار شکست، نگران شدم بابتش پشیمون شدم به نظرم تو ن ...

البته ، شما میگی شکستن مهر 

الان بهش دقت کردم . من همون یدونه از تسبیحم شکسته بود

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده