2777
2789
بستگی داره ب ازمایشگاهت من امروز ساعت ۱۱ رفتم ساعت ۲ جوابشو دادن

همسرم کمی بیخیال هست با اینکه بی بی  چک هامو دید اما می‌دونم اگه ازش بخوام بریم آزمایش آنقدر طولش میده که خدا می‌دونه آخه کلا نمیزاره من از خونه برم بیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و من هم مجبورم از همین بی بی استفاده کنم تازه باید ۱۰۰بار ازش بخوام بعد، برای همین یذره درمانده شدم

خب پس بیبیچک روژان بگو بگیره یا باهم برین ازمایش بدین بابا هزار چیزه جدی باش اونم جدی میگیره 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اسم این بی بی چکی که شما زدین چی هست؟

من هر کدومو زدم اینطور شد ولی روژان ۴ روز قبل موعدم باز هاله اش این شکلی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

۳۲تا قبلی مثل مال شما شد

خب عکس اونا رو بفرس این یکی ک تبخیره و هاله نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس بیبیچک روژان بگو بگیره یا باهم برین ازمایش بدین بابا هزار چیزه جدی باش اونم جدی میگیره

ممنون فقط اینم بگم یکبار بخاطر سهل انگاری همسرم بچه تا۴ هفتگی رفت ولی افتاد آزمایش خون داده بودم و هورمون تا۴۰۰رفته بود

۳۲تا قبلی مثل مال شما شد

چندسالته چرا شوهرت دیکتاتوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون فقط اینم بگم یکبار بخاطر سهل انگاری همسرم بچه تا۴ هفتگی رفت ولی افتاد آزمایش خون داده بودم و ه ...

ای خدا برا همینم خیلی جدی میگیره افرین بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲۶

سنتم کم نیست چرا جدی تو روش درنمیای مگه بردشی ک باید اجازه بده بری دنبال درمانت یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40