2777
2789
والا اگه بهتون بگم تا حالا از خونه شوهرم بیرون نرفتم تنهایی باور میکنید؟

خب خودت مقصری من یه نامزد داشتم اینجوری بود ک سریع جدا شدم ازش بعد جدایی گفت من فکر میکردم خوشت میاد دیکتاتور باشم و بت دستور برم من اصلا هنگ گفتم چطور ب این نتیجه رسیدی برگشت گفت چون جدی جلوم واینسادی

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب بهش میگم شاید بریم آزمایش اونوقت جواب می‌زارم اینجا هرچی بود

اره بزار گلم نگرانت شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خب خودت مقصری من یه نامزد داشتم اینجوری بود ک سریع جدا شدم ازش بعد جدایی گفت من فکر میکردم خوشت میاد ...

خونمون جنوب تهران همش میگه اینجا جایی نیست تنها بخوای بری بیرون از اون طرف همش درگیر کارش هست همه چیز تو خونه فراهم کرده ولی بعضی وقتا مغزم نمی‌کشه

حالا خداکنه بچه باشه شاید بهتر بشه چون خودش بچه دوست داره

خونمون جنوب تهران همش میگه اینجا جایی نیست تنها بخوای بری بیرون از اون طرف همش درگیر کارش هست همه چی ...

مام جنوب تهرانیم چ ربطی داشت خداروشکر اونقدام امن نیست کجایی 

من منطقه ۱۷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما ممنونم که با من همدردی کردین کمی حسم بهتر شد

نگران نباش یا بارداری یا نیستی و زودتر پریود میشی دوباره اقدام میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم آخه قبلی ها هم واقعا زیر ۵ دقیقه از این واضح تر میشد فقط نگرانم مثل قبلیه نشه

عه؟ بچه میخوای؟

اخه یه جور ناامید بودی نمیدونستم چی بگم گفتم شاید بدت میاد نمیخوای فعلا میخوای بندازی

مثبته بابا از این واضح ترررر

هاله یعنی مثبت

بپر ازمایش و سونو

ایشالا مبارکه

تختی می‌نشینیم نزدیک خزانه و نازی اباد

تقرییا نزدیکیم بابا اونقدام ناامن نیست 😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40