2777
2789

خانمای باردار یعنی چی واقعا من هیچ واکنشی نمیبینم 28 هفته ام_ چرا بعضیا میگن بچمون تکون میخوره اهنگ میذارن خیلی نگرانم . برای من شاید حین موسیقی یکی دوبار تکون بخوره بعضی اوقات ک اونم صرفا واس اهنگ نمیتونه باشه کی تجربه داره

هنوز به دنیا نیومده انتظار داری بندری برقصه

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 

واسه بعضیا عادیه

ولی من ‌پسرم رو صدای همسرم حساس بود قشنگ میرقصید

چون دور بودیم وفتی زنگ میزد خودم هیجان داشتم حس میکنم بخاطر اونه 

ولی موقعه های دیگه عادی بود

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چرا نگرانی ؟ بچه ک ب دنیا میاد حتی تا ۴۰ روز هوشیاری نداره اونوقت تو میخای بچه ۷ ماهه هوشیار باشه واکنش بده ب آهنگ ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
واس شما بچتون واکنش داره به اهنگ اینا ¿

اصلا امتحان نکردم عزیرم به خودت اصلا استرس اینجور چیزا رو نداشته باش از الان بچتو با بقیه بچه ها مقایسه نکن طفلی رو گیرم ک بچه یکی واکنش نشون داد ب این معنیه ک بچه شما مشکلی داره؟؟ 

مقایسه نکن مقایسه نکن مقایسه نکن هیچوقت  چ الان ک جنینه چ وقتی بزرگ شد ب جایی رسید مقایسه کردن آدمو میکشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
واسه بعضیا عادیهولی من ‌پسرم رو صدای همسرم حساس بود قشنگ میرقصیدچون دور بودیم وفتی زنگ میزد خودم هیج ...

منم دقیقا کوچکترین تنش یا هیجانی میگیرم حرکتش غیر عادی میشه ولی مثله بعضیا بندری نمیره با اهنگ