2777
2789
عنوان

حس شیشم و شهودیا فاال اگه میتونین دریغ نکنین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 98 پست
عزیزم من کی ازدواج میکنم؟😍 اسمم آیدا هست

یه نفر واست درنظر گرفته میشه بزودی فرد مناسبیم هس ، علاقمند میشی

یکم صبر کن 

سلام ساحرشب هستم سوالاتتون رو کوتاه و حداکثر تا ۳ سوال آخرین تاپیک بیان کنید ،،جایی تگ نکنید عزیزان پی‌وی و اعلانات زیاده از جواب دادن معذورم، درخواست دوستی با احترام رد میشه .خوشحال میشم بتونم کمکی کنم💚 تاپیک آخر در خدمت شما هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه جواب منم بدین لطفا ممنونم 🌼حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه نه با کی ازد ...

سلام عزیزم خوبی 

شناختی؟ مدتی نبودم سایت

این همون قبلیه ست یا یکی دیگه؟ 

یه فردی ک فکرشو نمیکنی ، ازدواجت با اون شخصه بین افرادی ک گقتی نیس

سلام ساحرشب هستم سوالاتتون رو کوتاه و حداکثر تا ۳ سوال آخرین تاپیک بیان کنید ،،جایی تگ نکنید عزیزان پی‌وی و اعلانات زیاده از جواب دادن معذورم، درخواست دوستی با احترام رد میشه .خوشحال میشم بتونم کمکی کنم💚 تاپیک آخر در خدمت شما هستم

سلام عزیزم خوبی شناختی؟ مدتی نبودم سایتاین همون قبلیه ست یا یکی دیگه؟ یه فردی ک فکرشو نمیکنی ، ازدوا ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی ؟ 

اره شناختمتون چند وقت نبودین

سوالمو از شما نپرسیدم ولی مرسی شما هم جوابمو دادین 😍

اره همون قبلیست ...

عزیزم میشه به منم بگین کی حالم خوب میشه ؟ کی کراشمو فراموش میکنم ؟

به سمت انرژی خوب قدم بردار خودخوری و افکار زیادی داری هاله منفی درونته بهش زیاد فکرنکن رها کن

اطرافت انرژی مثبت هست برخلاف درونت توجهت به حالت ببر و گذشته رو سعی کن رها کنی ، معجزه وار حالت خوب میشه

حال خوب همین الانشم نزدیکته کافیه قدم برداری

سلام عزیزم خوبی شناختی؟ مدتی نبودم سایتاین همون قبلیه ست یا یکی دیگه؟ یه فردی ک فکرشو نمیکنی ، ازدوا ...

الان میشناسمش یا نه؟ میشه هرچی راجبش حس میکنی بگی لطفا؟ چه زمانی و چطوری باهاش اشنا میشم ؟

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی ؟ اره شناختمتون چند وقت نبودینسوالمو از شما نپرسیدم ولی مرسی شما هم جوابم ...

سلامت باشی گل💚

ارتباط گرفته بود باهات؟ حق میدم سخته فراموش کردن افراد خاص

الان میشناسمش یا نه؟ میشه هرچی راجبش حس میکنی بگی لطفا؟ چه زمانی و چطوری باهاش اشنا میشم ؟

اتفاقی به هم بر خوردین ولی فردیه ک تو ذهنتم نیس 

علاقه از سمت اون شکل میگیره 

یکم خجالتیه سربزیر و کمی احساساتی دل پاکه ، اتفاقی رخ میده

میدونی من اصلا باهاش رابطه خاصی نداشتم چندین ماه هم هست که اصلا ندیدمش اما نمیدونم چرا نمیتونم فرامو ...

بهش ناخوداگاه فکر میکنی 

کم کم زمان درستش میکنه 

فراموش شاید نشه ولی میتونی تا حد زیادی کمرنگش کنی

تامیتونی مشغول شو

ذهنت خیلی اشفته هس ، آرامش طلب داره 

مدیتین چای بابونه شریت گل سرخ ورزشهایی مثل یوگا انجام دادن نقاشی و یا کاردستی هرچند چیز کوچیکی باشه اما کودک درونت فعال کنه برات خیلی میتونه مفید واقع بشه

عزیز دلم خوبی،،به نظرت یکی با پیج شخصیش چند روزپیش استوریگو سین کنه ودومی ورو لایک کنهامروز استوری گ ...

سلام عزیزم ممنون شما خوبی

فکر نمیکنم دلیل خاصی داشته باشه میتونه اتفاقی باشه

همون دکتره منظورته دیگه😁شماروهم یادمه

ممنونم عزیزم فقط میشه اینم بگین که زمانش کی هست؟ و اختلاف سنیمون چندساله؟

اینا رو دقیق نتونستم ببینم ولی یکم صبر میخواد وقتی حالت بهتر شد قدم برمیداره 

اختلاف شنتی خاصیم ندارین نهایتا ۵ سال اینا

سنی*

سلام عزیزم ممنون شما خوبیفکر نمیکنم دلیل خاصی داشته باشه میتونه اتفاقی باشههمون دکتره منظورته دیگه😁 ...

آره گلم😊،یعنی دستش اتفاقی خورد دید؟؟؟آخه خیلی فالوده

امکان اتفاقی بودن کمه،،چند روز پیش با پیج شخصیش

آخه لایک کرد،،اینکه آدم یه استوریو ببینه دومی رو نبینه

یعنی براش مهم نبود؟؟؟؟؟یا باپیج شخصیش میبینه؟؟؟