یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قربونت برررماره عزیزم همش میگم خدایا من باور کردم میشه چجوریش باتو همش میگم قبولم قطعا ولی بعضی وقتا ...
خب چون حست به شدت منفی شده واسه همین هی میسپاری به خدا و پس میگیری اشتباه میکنی میدونی چقدر همین استرس به جسمت و روحت اسیب میزنه؟؟ یکم وابده ریلکس باش اروم باش نفس عمیق بکش انشالله خیره
سلام ساحرشب هستم سوالاتتون رو کوتاه و حداکثر تا ۳ سوال آخرین تاپیک بیان کنید ،،جایی تگ نکنید عزیزان پیوی و اعلانات زیاده از جواب دادن معذورم، درخواست دوستی با احترام رد میشه .خوشحال میشم بتونم کمکی کنم💚 تاپیک آخر در خدمت شما هستم
سلام ساحرشب هستم سوالاتتون رو کوتاه و حداکثر تا ۳ سوال آخرین تاپیک بیان کنید ،،جایی تگ نکنید عزیزان پیوی و اعلانات زیاده از جواب دادن معذورم، درخواست دوستی با احترام رد میشه .خوشحال میشم بتونم کمکی کنم💚 تاپیک آخر در خدمت شما هستم