2777
2789
عنوان

حس شیشم و شهودیا فاال اگه میتونین دریغ نکنین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 55 پست

@بانویآبها   عزیزم درخواستمو قبول کردی ولی هرچی چک میکنم نمیبینمش تو لیست میشه عزیزم سوال تو تاپیککو جواب بدی لطفا؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش هرچی خیره برات اتفاق بیفته

انشاالله مرسی عزیزم  

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
حس من منفیه گلمانشالله قبول بشی توکلت به خدا

مرسی قشنگم

حست چند درصد درست درمیاد عزیزم؟ میشه بگی چیا ازم حس میکنی یا فصل تولدم؟

۱۰ هزار که خوبه امید بخدا

اخه فقط 4 تا رشته رو زدم پزشکی دندون دارو فیزیو

سلام گلِ من خوبی❤من حسم اوکیه و قبول میشی خیالت راحت بسپار به خدا😉انشالله قبول شدی تگم کن😙

سلام ازی جونم قربونت تو چطوری بشدت استرس دارم حالم بده دیگه بدتر میشه میرم سراغ نادعلی و زیارت عاشورا الانم میخوام جوشن کبیر بخونم خیلی بده حالم

قربونت برم انشاالله تاپیک بزنم خبرقبولیمو واست دعا کن کلی  

سلام ازی جونم قربونت تو چطوری بشدت استرس دارم حالم بده دیگه بدتر میشه میرم سراغ نادعلی و زیارت عاشور ...

جونت سلامت گلم.فدای تو

نه دیگه نشد وقتی میسپاری به خدا و ختم برمیداری دیگه دلشوره و استرس اصلا معنایی نداره.یعنی که به خدا اعتماد نداری وقتی سپردی به خودش فقط داری با نگرانیت اونو از خدا پس میگیری.

ببین ضعف به کائنات نده قوی باش دختر رتبت عااااالیه قبولی باور کن. محکم باش حال بدی به خودت نده.

منکه قبلنم باهات کلی حرف زدم قرار شد گوش کنی پس چی شد؟؟؟ باخودت اینکارو نکن به خدا باور داشته باش و اعتماد کن❤

ببین حس خوب فقطططططط.

حالتو خوب کن .انقدر که من حسم نسبت به قبولیت عالی و مثبته حسِ خودت خوب نیس چراااااااا؟؟؟

الان باید خوشحال باشی و هیجان داشته باشی ذوق داشته باش دختر.شیطانو از خودت دور کن اینا همش بازیهای شیطانه تو دامش نیوفت. توکل کن بر خدا و لعنت بر شیطان بفرست. ادمایی که حس منفی میگیرن و دائم حالشون بده بخاطر نزدیک شدنشون به شیطانه.

این حسو الان سریع از خودت دور کن.

انرژی مثبت. حال خوب.توکل به خدا. اعتماد وباور به خدا.

دعا و سپاسگزاری❤👌 فراموش نشه