2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته 🤔این میگه من داروهام زیر سازمان حفاظت دارو سیب سلامت داره کپسول گیاهی نمیدونم بخدا کسی پول ه ...

عکس از دارو ها میتونی بزاری؟؟؟؟ی تیمی هستن ک کلاهبرداریه.برای افزایش حجم دارو سفارش دادم دیدم دمنوش رازیانع فرستاده با ی سرم مخصوص پوست برای چروگ صورت و ی سرم دیگه با قهوه

اخه قهوه و سرم چروگ صورت چ ربطی ب حجم سینه داره ۲ یا ۳ملیون پول دادم اینارو فرستاد خدا نگذره ازش

عکس از داروها بفرس ببینم از همیناس یان

در ضمن عزیزم طب سنتی ای که امروز هست ۹۰ درصد الکی هست و هیچ تجویزی ازش در هیچ منبعی تایید نشده

حالا اگر یک فرد نا معتبر هم توصیه کنه که بدتر

دیکه این رو هم لازم نیست تاکید کنم که هرچیزی که گیاهیه لزوما مفید و درمانگر نیست

همونجوری که بسیاری از مواد مخدر گیاهی هستن

من خودم خیلی زیاد دیدم کسایی که رفتن پی طب سنتی و مشکلات بیشتری براشون ایجاد شده

طب سنتی فقط زیر نظر متخصص طب سنتی و فرد مطمئن،اونم نه کور کورانه پذیرفتن هر تجویزی به اسم گیاه و ...

همزمان هم حتما پیش پزشک متخصص زنان و تخصص های مربوطه برید که مطمئن باشید درمان طب سنتی بدتر نکرده باشه شمارو

که البته توصیه من به طور کلی اینه که پی طب سنتی نرید چون جدیدا کلاهبرداری توش خیلی هست و یک بخش عمده ایش هم توسط علم اثبات نشده و ممکنه اثر منفی بذاره روتون

عکس از دارو ها میتونی بزاری؟؟؟؟ی تیمی هستن ک کلاهبرداریه.برای افزایش حجم دارو سفارش دادم دیدم دمنوش ...

من دارو سفارش ندادم خودشم عکسی نمیذاره تو کانال از دارو 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من خودم خیلی زیاد دیدم کسایی که رفتن پی طب سنتی و مشکلات بیشتری براشون ایجاد شدهطب سنتی فقط زیر نظر ...

مممنونم از حرفای قانع کننده ت درست میگین

بنظرم اعتمادنکن عزیزم حالا که شیمیایی نمیخوای برو طب سنتی یه جا که حضوری بری،وبشناسیشون

بآید برم قم پیش همون دکتری ک سر پسرم دارو بهم داد 🤔انشاله 

ممنونم همه میگن فریب نخور 

اره عزیزدلم فریب نخور همه درست میگن خوبه برو قم الهی مشکلت حل بشه🤲❤

مممنونم از دعای خیرت انشاله 

من دارو سفارش ندادم خودشم عکسی نمیذاره تو کانال از دارو

منم روماتیسم مفصلی دارم و هفت ساله دارم دارو میخورم شدیدا خسته شدم از داروی شیمیایی منم چند وقت پیش یکپیجی رو اطرافیان معرفی کردن که در طی نه ماه کامل درمان میکنن وقتی باهاشون تماس گرفتم گفتند باید داروهای دکتر خوذتم بخوری و هزینه درما ده میلیونه و کلی تعریف که اره ریشه ای دارمان میکنیم ......چیزی که دکتر خودم نمیتونه با قاطعیت بگه درمان میشه ، من با دکترم مشورت کردم گفت این ترکیبات گیاهی کلی به کبد فشار میارن و باعث بهم خوردن دوره‌ی درمانت میشه ، 

چند روز پیش هم جایی بودم که مسیول اونجا توکار پرورش گیاهان دارویی بود و تخصص داشت گفت اصلا ترکیباتی که عطاری و پیجا میفروشن داروی گیاهی نیست و همش کلاهبرداری هستش 

دراخر میدونم مثل من خیلی از دارو خوردن خسته شدی اما پولتو بیرون نریز داروی گیاهی در حد یه عرق نعنا و اویشن خوبه