2777
2789

بچه دوست دارم 

اما نمیتونم از خوابم و کلی تفریحاتم بزنم. 

و نمیتونم عن بچه رو بشورم 🤢 🤢 🤢 

میدم مامانم یا مادر شوهرم بشوره 

من فقط شیر بهش میدم 😂 

دوستان منو نخورید من هنوز مجردم 

ولی هرچی بهش فکر میکنم نمی تونم با این حجم از سختی بچه بزرگ کنم 

برام دعا کنید کنکور دارم 🌿 اگه منو تو نی نی سایت دیدین بهم تذکر بدین که کنکور دارم ❤️ مرسی ✨ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاشو برو درستو بخون کنکور داری بعد به فکر عن شور بچت باشه خانومم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

اگه مادرت دوست داشت خودش بچه دار میشد باز 😐

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
مگه مرد هم از این کارا میکنه ؟!

اره بابا چرا نکنه؟ من مال بچهامو میدم شوهرم بشوره 

شباهم کلا بااونه مامانامونم خیلی کمکم‌میکنن بخاطر همین اصلا از تفریحاتم‌کم نشده

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
این بخاطر اینه مجردی بعدا دلت نمیاد کسی دست بزنه بهش

من حساس نیستم  

دیدم بعضیا حساسن 

برام دعا کنید کنکور دارم 🌿 اگه منو تو نی نی سایت دیدین بهم تذکر بدین که کنکور دارم ❤️ مرسی ✨ 

نه اینکه مامانت و مادرشوهر آیندت خیلی خوشش میاد عن بچه بشورن و از خواب و تفریحشون بزنن.🤣🤐

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
2810