2777
2789
عنوان

من اگه یه روز مادر بشم میدم بچه مو مادرم بزرگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 46 پست
اگه مادرت دوست داشت خودش بچه دار میشد باز 😐

نوه یه چیزی دیگست شیرین تر از بچه خود ادمه قطعا نگهش میداره واسم 

برام دعا کنید کنکور دارم 🌿 اگه منو تو نی نی سایت دیدین بهم تذکر بدین که کنکور دارم ❤️ مرسی ✨ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاشو برو درستو بخون کنکور داری بعد به فکر عن شور بچت باشه خانومم

باشه میرم 🤦🏻‍♀️ 

برام دعا کنید کنکور دارم 🌿 اگه منو تو نی نی سایت دیدین بهم تذکر بدین که کنکور دارم ❤️ مرسی ✨ 
خب بچه نیار مگ مجبوری

خب بچه دوست دارم بعدشم اگه خودم نخوام قطعاً شوهرم میخواد 

اینایی که گفتی ساده ترین قسمت بچه داریه

دهنت سرویس میشه کاش فقط شیر و پوشک باشه

من دیشب تا حالا پنج بار شستم و حاضرم هزارربار بشورم فقطبذاره بخوابم😵‍💫😵‍💫😵‍💫

اینایی که گفتی ساده ترین قسمت بچه داریهدهنت سرویس میشه کاش فقط شیر و پوشک باشهمن دیشب تا حالا پنج با ...

🙁🙁 

خسته نباشی عزیزم 😍 

کسی نیست که کمکت کنه 

نه اینکه مامانت و مادرشوهر آیندت خیلی خوشش میاد عن بچه بشورن و از خواب و تفریحشون بزنن.🤣🤐

مامان من میگفت اگه میخواستم بچه داری کنم خودم میزاییدم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اره بابا چرا نکنه؟ من مال بچهامو میدم شوهرم بشوره شباهم کلا بااونه مامانامونم خیلی کمکم‌میکنن بخاطر ...

خودت چکار می‌کنی ؟ یعنی شبا میخوابی شوهرت بچه داری می‌کنه صبح زودم می‌ره سر کار؟ یا بیکاره؟

بشین برا کنکور بخون

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

یکی منو از این سایت بندازه بیرون 

2810