2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب نمیدوست بالشت بچم کد‌ومه

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 31 پست

واقعا حق داری واقعا ها ا

ولی من یه دونه اوردم فهمیدم همسرم نه کمکی میده نه مسئولیتی قبول میکنه انگار بچه رو از جای دیگه اورده باشم اونجوری بود مثلا فکر کن حاضر نبود کنار بچه دوماهه بشینه بچه گریه نکنه فقط بشینه در اتاقش رو میبست 

وقتی متوجه شدم همچین ادمی یه دیگه نیاوردم،  قطعا همسر شما بهتر و مهربون تر هستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار ببخشید میگم بره برا دختر عمش ۲ تا پسر بیاره تا دیگه حرفی نزنن دوتاشون

واقعا اون دختر عمه ک تو بیشوری رو دست نداره اخه بگو ب تو چ..اون تو ماشینمون بود شوهرم رفت بیرون کار داشت بعد دیدم گفت دوتا پسرم بیار تموم شه منم گفتم باشه حتما این چ حرفیه اخه گفتم باز خداروشکر شوهرم نبود بشنوه بعد دیدم شوهرم اومد تو ماشین دوباره ب شوهرمم گفت

میشه بگین حلقه چیه؟؟؟؟؟؟

واسه جلوگیری؟؟؟؟

کجا میذارن؟؟هر کی میدونه بگه لطفا

استارتر که جوابمو نمیده😕

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
میگه میریم ای وی اف

میدونه چقدر باید هزینه کنه برای آی وی اف ؟ مراقبت های قبلش ، داروهایی که باید مصرف کنی و بقیه چیزا . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اخه اطرافیانش ی ادم نرمال و باعقل نیستن..خواهرش بچه پنجمشو بارداره

ببرش مشاور 

یا با دکترت هماهنگ کن بهش بگه بارداری برای خانومتون مناسب نیست دیگه

دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا
واقعا اون دختر عمه ک تو بیشوری رو دست نداره اخه بگو ب تو چ..اون تو ماشینمون بود شوهرم رفت بیرون کار ...

همین دیگه شوهرتو بفرست جا دوتا چهارتا پسر براش بیاره

هرچند اونم فکر نمیکرد تا اینجا برسه بحث

حتما باید بره مشاوره تا رفتارش درست شه

شما هم یه روز برو ارایشگاه و ….بچه رو بده شوهرت نگه داره . چند ساعت بچه داری کنه تا بفهمه دنیا چطوره .

از خود گذشتگی نکن

دختر عمه شوهر کیه دیگه ؟ من فکر کنم یکبار دیدمش تا حالا ، اینقدر بعسون رو دادی که اظهار نظر میکنن، از این به بعد جواب این فوضول ها رو محکم بده ، به درک که ناراحت میشن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
حتما باید بره مشاوره تا رفتارش درست شهشما هم یه روز برو ارایشگاه و ….بچه رو بده شوهرت نگه داره . چند ...

باورت میشه پنج ماهه ک بچم دنیا اومده ارایشگاه نرفتم ..بلد نیس بگیره میگه گریه میکنه..هیچ جا نرفتم..اون برا خودش استخر میره فوتبال میره بیرون میره منم حبس شدم ..دختر بزرگمم ب شدت نق نقو و بهونه گیره یعنی الان دارم با بغض تایپ میکنم

با لحن تند و بد برگرد به اونی که نظر میده تا شوهرتم حساب کار دستش بیاد

از این ب بعد همینکارو میکنم..اونسری خواهرشوهرم میگفت حیلی ناراحتم برات چون مامان خیلی داداش رو دوسداره و دوسداشت ی پسر داشته باشه مجبورت میکنه بیاری