2777
2789

بچه ها چند روزه لکه های قهوه ای دارم فقط‌

دلمم درد میاد 

ولی خونریزی شدید ندارم شما دارویی چیزی نمیدونید بخورم خونریزیم شدید بشه 

(به جز محلی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عفونته داره خارج میشه چیز خاصی نیست

ولی میخوای پریود بشی یکم بابونه دم کن توش دارچین بریز بخور 

زعفرون غلیظ دم کن بخور میتونی کاریم بخوری 

من همه اینا رو دیشب خوردم پریود شدم امروز هیچی بدتر از پریود نشدن نیست😂💔

اخه من‌ هر چقدر اینا رو‌بخورم جواب نمیده فوقش یه کوچولو لکه ها بیشتر میشه و پر رنگ تر گفتم اگ قرصی چ ...

ببین یه دمنوش هست اون خیلی غلیظه دو دیقه ای خونریزی و زیاد میکنه دیشب مامانم برام درست کرد بیدار شد میگم دستور تهیش چیه

اخه من‌ هر چقدر اینا رو‌بخورم جواب نمیده فوقش یه کوچولو لکه ها بیشتر میشه و پر رنگ تر گفتم اگ قرصی چ ...

لک پیش از موعد نشونه کمبود پروژسترون. شاید برا همین اقدام هات نگرفته..  بهتر بعد تخمک گذاری دوفاستون بخوری ک لانه گزینی بهتر انجام بشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
البته تو‌د‌وره ‌ اقدام به بارداری ام هستم ولی خب فک‌نکنم بچه باشه

خب شما یه دور برو پیش ماما شاید باردار باشی عزیزم مادر منم سر من اینجوری بود میگفت خونریزی داشتم ولی کم بود اگه بخوای خونریزیت و بیشتر کنی اگه یک درصد احتمال داشته باشه باردار باشی به بچه آسیب میزنی

لک پیش از موعد نشونه کمبود پروژسترون. شاید برا همین اقدام هات نگرفته.. بهتر بعد تخمک گذاری دوفاستون ...

تنبلی تخمدان دارم 

دکتر بهم گفت قرص قرص  دوفامد ۱۰
دیدروژسترن

اینو بخور شب ۱۵ پریودی ب مدت ده شب و من مسافرت بودم نتونستم بخورم بخاطر همین اینجوری شدم هر وقت نخورم اینجوری لکه میشه