2777
2789
عنوان

برای پریودی میشه بیاین یه لحظه ب کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
پیش از موعود نیست دقیق شونزدهم باید پریوذ میشدم و شونزدهم همین لک رو دیدم

هورمون پروژسترون بدنت کمه.. حتما دوفامد ها رو بخور خیلی کمک میکنه برا تنظیم سیکل و بارداری

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
اگر همیشه این مشکل داری رحم سرده و باید از یک هفته قبل پریود بابونه هر روز بخوری سعی کن رفع کنی مشک ...

اره رو روانم تاثیر گذاشته 

ن همیشه نیس هر وقت این قرصو نخورم این شکلی میشم اخرین بار زمستون اینجوری شدم هر چقدر دارو گرمم خوردم فایذه نداشت دیگه قطع شد پریوذی ماه بعدم خیلی شدید تر شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حامله بودی حتما بگو مام خوشحال میشیم🥲

انشاالله کاش واقعا 

برام دعا کن ک خدا سوپرایزم کرده 🙂 خیلی دوست دارم مامان بشم

چون تنبلی دارم و واقعا حوصله ی دکترا رو ندارم اصلا 

تو خونواده شوهرمم نازایی زیاده میترسم اسپرمش مشکلی داشته باشه ی وقت جرعت ندارم حقیقت بریم ازمایش اسپرم شوهرم زیاد علاقه نشون نمیده ب بچه ولی خب میدونم ک دوست داره ولی من عاشقشم 

خب الان ک لک دارم بخورم؟

نه اصلا نمیشه الان بخوری  فقط از روز 14 سیکل  باید بخوری..  از ماه بعد حتما استفاده کن. نگران نباش پریودی هم میاد  شاید 1 2 روز طول بکشه...  شما از اون خانمایی ک ممکن ماهای اول لک یا خونریزی داشته باشی 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
انشاالله کاش واقعا برام دعا کن ک خدا سوپرایزم کرده 🙂 خیلی دوست دارم مامان بشمچون تنبلی دارم و واقعا ...

ایشالا خوش خبر باشی قشنگم به مراد دلت برسی🫠🩶

ولی اگه اسپرم مشکل داره فکر کنم با عمل اوکی بشه ها بابای منم نازایی داشته عملش کردن اوکی شد😂

حالا باز سعی کنید پیگیری کنید