2777
2789

چیکرکنم خدا ازش انتقام بگیره جیگرم اروم بگیره

جیگر منو خون کرد زندگیمو سیاه کرد

چیکارکنم تقاص پس بده زندگیش سیاه بشه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

اتفاق کسی که یکسال و سه ماه با اعصب و روان من بازی کرد و زندگیمو خراب کرد که من هنوز قرص اعصاب میخورم هم بهترین و پولدارترین  شوهر رو کرد 

همش با خودم مگم کاش خودم تو شهر بی آبروش کرده بودم منتظر انتقام خدا نبودم

طفل بودم، دزدکی پیر و علیلم ساختند آنچه گردون میکند با ما نهانی میکند
اتفاق کسی که یکسال و سه ماه با اعصب و روان من بازی کرد و زندگیمو خراب کرد که من هنوز قرص اعصاب میخور ...

شوهرکردنش ربطی به انتقام شما نداره

اون بلد بوده چجوری کیس خوب پیدا کنه و تور کنه

انتقام شما یه بخش دیگه از زندگیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرکردنش ربطی به انتقام شما ندارهاون بلد بوده چجوری کیس خوب پیدا کنه و تور کنهانتقام شما یه بخش دیگ ...

کدوم بخش آخه 

فعلا که سه سال از اون موقع گذشته بهترین عروسی رو براش تو گرونترین تالار شهر گرفتن و الان داره خوش و خرم زندگی میکنه 

انتقام خدا باید یه جوری باشه من ببینم و دلم خنک بشه وگرنه چه فایده ای داره

طفل بودم، دزدکی پیر و علیلم ساختند آنچه گردون میکند با ما نهانی میکند
کدوم بخش آخه فعلا که سه سال از اون موقع گذشته بهترین عروسی رو براش تو گرونترین تالار شهر گرفتن و الا ...

خب شماهم باید یه دعایی چیزی میخونپین اهتون اثر بیشتر بزاره

مثل من که الان دنبالشم

نباید دست رو دست میزاشتین ک اون خوشبخت بشه و شمارو بدبخت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40