2777
2789
همسر منم مشکل داره منم تنبلی......شما با ای وی اف باردار شدی

بعد از این سونو و ازمایشات ، اگر مشکل دیگه ای نبود وارد پروسه ای وی اف میشیم 

بهمون دارو و امپول میدن تا فولیکول ها بالغ بشن .. 

یه روز هم باید برم عمل تخمک کشی .. 

از همسرمم نمونه میگیرن و بعد هم لقاح ازمایشگاهی انجام میشه و اگر جنین زیاد داشته باشیم خوبه .. 

بعد اگر ضخامت رحمم اوکی بود و هایپر نشده بودم انتقال میدن چند روز بعد جنین هارو ما دوقلو میخوایم بخاطر همین حتما ۳ تاشو انتقال میدم .. اگر هایپر شده باشیم جنین فریز میشه و یکی دوماه بعد انتقال میدن .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر منم مشکل داره منم تنبلی......شما با ای وی اف باردار شدی

ببخشید زیاد ریپلای کردم گفتم بصورت خلاصه توضیح بدم چ کارایی لازمه قبل و زمان ای وی اف 

راستش طبیعی بهتره باردار بشیم.. ولی خب من شکایتی ندارم که نمیشه.. قبل اینکه اصلا بفهمم همسرم مشکل تحرک داره ، دائم از ای وی اف و دوقلو میگفتم و اینستامم شده بود چندقلوها و ای وی افی ها 😅.. همسرم راضی نمیشد که بخاطر دوقلو ما بخوایم این راه رو امتحان کنیم .. ولی الان چون مشکل تحرک داره راضی شده تازه پیش متخصصش گفته حتمااا دوقلو میخوایم 🤣 متخصص هم یه نوشته کتبی داده برای اجازه ای وی اف ، باید ببرمش مرکز 

ای یو ای هم میشه انجام داد ولی درصد موفقیتش از ای وی اف کمتره .. شرایط ماهم جوریه ک ای وی اف برامون بهتره وقتو تلف نکنیم .. 

سوالی بود بپرسید شاید بتونم کمک کنم .. 

با دارو گیاهی به مدت چندماه میشه رو اسپرم و کیفیت و تحرکش کار کرد ولی ما چون عجله داریم اینکارو نکردیم ولی تو همین سایت خانما تاپیک زده بودن که با خرنوب و .. مشکل رو حل کردن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

همه اینایی که گفتی رو انجام دادم...همسر من واریکوسلم داره.....

عمل کردن؟ میخواید ای وی اف انجام بدید ؟ 

من نکاتی که برای خودم جمع آوری کردم واست میزارم شاید کمکی باشه:

خوراکی های مفید: شیربادام، کره بادام زمینی، ارده و شیره انگور، انجیر، ۴ مغز
ناشتا سیاهدونه و عسل، فلفل سیاه، دارچین
ادویه ها زردچوبه و زعفران
انواع توت و میوه های قرمز، خرما، عسل، هویج، آواکادو، مغزیجات، شکلات تلخ، مارچوبه، تخم مرغ، بروکلی

اسموتی ها:
● انبه، موز،‌ گردو،‌ پسته، کنجد، شیر‌
● موز، پودر کاکائو، بادام، پسته، بادام هندی، کشمش و شیر بادام
● موز، بادام، گردو، پسته، خرما، انجیر، کنجد، پودر نارگیل، شیر، عسل، دارچین

تشکیل قلب جنین: انار،‌ سنجد، به، کنجد، عناب، انجیر

دمنوش های مفید: زنجبیل و دارچین، گل سرخ، بهار نارنج

دانه های مفید: دانه چیا، دانه آفتابگردان، دانه کنجد، تخم کدو، دانه کتان

کاهش استرس: عرق بهارنارنج (هفته ای ۳ بار)

ویتامین های مورد نیاز: دی، ای، امگا۳، سی ۱۰۰۰، اسیدفولیک، کوکیوتن، پودر اینوزیتول، اوابوست، اواهیل، کلومیفن، لتزول، متفورمین، ژل رویال، مگنی فورت

نکات:
● استفاده از کیت تخمک گذاری و کیت اسپرم
● ماساژ رحم با روغن سیاهدونه یا روغن زیتون (از پایان پریود تا روز تخمک گذاری)
● ماساژ پاها با روغن زیتون شبها قبل از خواب
● ورزش منظم، خواب کافی، یوگا، پیاده روی، رقص
● نوشیدن آب کافی
● حذف قند و شیرینی
● چای بهارنارنج، چای‌ پونه کوهی، چای بابونه (بجای چای سیاه و در روزهای پاکی)
● عرق هل، میخک، دارچین، زنجبیل (روزهای قبل لاز پریودی)

غذاها و صبحانه های مفید اصلاح سبک:
عدسی، خوراک لوبیا، اوتمیل، تخم مرغ، نان غلات کامل

منم مثل شما چشم انتظارم. الهی ک ب زودی مامان بشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه حالا عمل انشالله چند وقته دیگه.....بله ای وی اف....من ۸ساله انتظارم

ان شاءالله همون بار اول نتیجه بگیرید و صاحب اولاد سالم و صالح و خوشگلی بشید 😍😍😍😍😍😍😍 

چند سالتونه....من هزینه اشو ندارم برم خصوصی

من ۲۵ .. ۳ ۴ سال گفتم بچه نمیخوام ب بهونه های متخلف و کمالگرا بودنم .. خیلی پشیمونم .. 

بعد امسال دلو زدم ب دریا و رفتم دنبال ازمایشات قبل بارداری که دیدم این من نبودم که بچه نمیخواستم، این تنبلی تخمدان و تحرک پایین بود که مانع بارداری من شده بود 🤣😢 

اشکال نداره که .. فکر کنم این مرکزی ک ماهم میریم دولتیه .. دقیق نمیدونم واقعا .. همین شهر خودمون میریم راحت تره ..