2777
2789

سلام دوستان

این ماه روز ۱۴ سیکلم از صبح تخمدان چپم هی تیر میکشید چند ثانیه و ول میکرد تا شبش که خوابم برد ادامه داشت 

جدیداً رفتم دکتر گفت که همه چیم نرماله اندازه تخمدان اینا فقط پری بشدت نامنظم و فولیکول ریز دارم 🥲

این ماه از شب ۷ پری یک شب درمیون تخمدانو رحممو با روغن زیتون ماساژ دادم و اقدام داشتم 

امروزم که روز ۱۸ سیکلمه یه کوچولو درد پری خیلی خفیف داشتم 

میگم شما میدونید اینا از چیه ؟؟؟؟؟ 

لطفا راهنماییم کنید 

کلافه شدم دوست دارم زود مامان یه بچه سالم و خوشکل بشم 🥹

فولیکول ریز یعنی تنبلی تخمدان خفیف دارید 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کانال زهرا عباسی توی ایتا رو دنبال کن

خیلیا از اسطوخودوس نتیجه گرفتن...دستورش هم اینجوری بود که ازچارم پنجم سیکل تا شب تخمک گذاری یک شب درمیون قبل از خواب یه استکان عرق اسطوخودوس..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خیلی مانع باداریه یعنی خیلی طول میشکه وای خدا نکنه 🥲

منم تنبلی تخمدان خفیف دارم .. ولی متوجه شدیم همسرمم مشکل تحرک اسپرم داره و دیگه رفتیم برای ای وی اف 

بهتره همسرتونم یه ازمایش اسپرم بدن ان شاءالله مشکلی نباشه ..

چون اگر فقط مشکل تنبلی تخمدان ما باشه که با دارو و امپول حل میشه ولی وقتی مرد مشکل داره کار سخت میشه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منم تنبلی تخمدان خفیف دارم .. ولی متوجه شدیم همسرمم مشکل تحرک اسپرم داره و دیگه رفتیم برای ای وی اف ...

یعنی فعلا داریم ازمایشات قبل ای وی اف رو انجام میدیم طبیعی باردار نمیشم دارو ها هم اثری رو همسرم نداشتن 

یعنی فعلا داریم ازمایشات قبل ای وی اف رو انجام میدیم طبیعی باردار نمیشم دارو ها هم اثری رو همسرم ندا ...

امیدوارم که چشتون روشن بشه و زودی مامان بابا بشید عزیزم

امیدوارم که چشتون روشن بشه و زودی مامان بابا بشید عزیزم

همچنین عزیزم .. اگر ب عقب برمیگشتم سال اول دنبال ازمایشات و اقدام میرفتم .. حیف که عمر خودمو همسرمو هدر دادم ۳ ۴ سال گذشته و ما تازه فهمیدیم مشکل داریم .. 

امیدوارم ان شاءالله شما زود صاحب اولاد سالم و صالح بشید و همین امسال خبرخوش رو بدید ب همسر 

منم بشدت پلیکیستک بودم حتی دختر بودم بعد ازدواجم 3سال اولشم. اینطوری بودم ولی بطورمعجزه آسایی رفتم سونو دادم یدونه کیستم نداشتم والان ی دخترو ی پسر دارم فقط یکم رعایت رژیم غذایی میکردم منم قبل حاملگی مثل تو فک میکردم پریودمیشم انقددرد داشتم حتی باخواهرشوهرمم مسابقه دو رفتیم و چقدعسل می‌خوردم پریودشم اما رفتم سونو دادم حامله بودم اونم 8هفته الهی توام حامله باشی ودامن همه مادراسبزبشه

سلام اقدامی ها اگه کسایی ک تنبلی تخمدان دارن من یه برنامه دارم ک باهاش باردار بشن من خودم سال ۱۴۰۱آذر ماه تا ۱۴۰۲شهریور ماه اینو رعایت کردم باردار شدم بعداز ۶سال هر دکتری بگی رفتم حتی آی یو آی کردم نشد توروخدا آی وی اف نکنید هزینه ی الکیه ما دستمون خالی بود نتونستم ای وی اف کنم خدا رو شکر اما باهمین برنامه تونستم باردار شم و خدا رو شکر بچه ی قشنگم الان ۴ماهشه خدا به اونایی ک بچه میخوان بحق امام زمان دامنشونو سبز کنه من میفهمم چی میکشید اگه میخوایید پی دی اف رو بهتون ارسال میکنم اما هزینه اش ۲۰۰تومنه شمارمم میدم پشتیبانی هم دارم و اینکه دکتر نیستما فقط پی دی اف رو دارم ک همه ی نکته ها توشه اما دکتر نیستم بخوام در حد دکتر راهنماییت کنم چون نکته داخل پی دی اف هست  چون ار دروغ و پول حروم بدم میاد 

همسر منم مشکل داره منم تنبلی......شما با ای وی اف باردار شدی

هنوز وارد پروسه ای وی اف نشدم 

فردا ازمایش هورمونی دارم فکر کنم ذخیره تخمدان هم مشخص میشه با این ازمایش .. روز دو یا سه پری

بعد پاک شدن از پریودی بلافاصله باید عکس رنگی بدم ، که یا با بیهوشی انجام میشه یا بی حسی واسه من بی حسیه 

روز ۱۳ یا ۱۴ پریود باید سونو رحم و تخمدان بدم،  رحم و ضخامت اندومتر و تخمدان و فولیکول ها رو بررسی میکنن ( قبلا سونو رحم انجام دادم ولی چون خود دکتر تو مطب انجام داد دیگه به من هیچ برگه ای نداد و بخاطر همین باید برم مرکز سونوگرافی )

ازمایش اسپرم و ازمایش خون و ادرار و سونو سینه و پاپ اسمیر قبلا دادم ‌.. ( سونو سینه رو چون قبلا سابقه فیبروادنوم داشتم باید تکرار میکردم) .. 

همسرمم سونو داد ببینن واریکوسل داره یانه که نداشت .. خودشونم انگار نمیدونن دلیل کم تحرکی چیه ، نه اهل سیگاره یا الکل و اینا .. فقط کارش پشت میزیه شاید بخاطر این باشه.. 

خلاصه کلی دارو تاحالا برامون تجویز کردن 

همسرم دوبار ازمایش اسپرم داد و تغییری نکرده بود برای همین ارجاع داده شدیم به مرکز ناباروری