2777
2789
همسر منم مشکل داره منم تنبلی......شما با ای وی اف باردار شدی

بعد از این سونو و ازمایشات ، اگر مشکل دیگه ای نبود وارد پروسه ای وی اف میشیم 

بهمون دارو و امپول میدن تا فولیکول ها بالغ بشن .. 

یه روز هم باید برم عمل تخمک کشی .. 

از همسرمم نمونه میگیرن و بعد هم لقاح ازمایشگاهی انجام میشه و اگر جنین زیاد داشته باشیم خوبه .. 

بعد اگر ضخامت رحمم اوکی بود و هایپر نشده بودم انتقال میدن چند روز بعد جنین هارو ما دوقلو میخوایم بخاطر همین حتما ۳ تاشو انتقال میدم .. اگر هایپر شده باشیم جنین فریز میشه و یکی دوماه بعد انتقال میدن .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم مشکل داره منم تنبلی......شما با ای وی اف باردار شدی

ببخشید زیاد ریپلای کردم گفتم بصورت خلاصه توضیح بدم چ کارایی لازمه قبل و زمان ای وی اف 

راستش طبیعی بهتره باردار بشیم.. ولی خب من شکایتی ندارم که نمیشه.. قبل اینکه اصلا بفهمم همسرم مشکل تحرک داره ، دائم از ای وی اف و دوقلو میگفتم و اینستامم شده بود چندقلوها و ای وی افی ها 😅.. همسرم راضی نمیشد که بخاطر دوقلو ما بخوایم این راه رو امتحان کنیم .. ولی الان چون مشکل تحرک داره راضی شده تازه پیش متخصصش گفته حتمااا دوقلو میخوایم 🤣 متخصص هم یه نوشته کتبی داده برای اجازه ای وی اف ، باید ببرمش مرکز 

ای یو ای هم میشه انجام داد ولی درصد موفقیتش از ای وی اف کمتره .. شرایط ماهم جوریه ک ای وی اف برامون بهتره وقتو تلف نکنیم .. 

سوالی بود بپرسید شاید بتونم کمک کنم .. 

با دارو گیاهی به مدت چندماه میشه رو اسپرم و کیفیت و تحرکش کار کرد ولی ما چون عجله داریم اینکارو نکردیم ولی تو همین سایت خانما تاپیک زده بودن که با خرنوب و .. مشکل رو حل کردن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

همه اینایی که گفتی رو انجام دادم...همسر من واریکوسلم داره.....

عمل کردن؟ میخواید ای وی اف انجام بدید ؟ 

من نکاتی که برای خودم جمع آوری کردم واست میزارم شاید کمکی باشه:

خوراکی های مفید: شیربادام، کره بادام زمینی، ارده و شیره انگور، انجیر، ۴ مغز
ناشتا سیاهدونه و عسل، فلفل سیاه، دارچین
ادویه ها زردچوبه و زعفران
انواع توت و میوه های قرمز، خرما، عسل، هویج، آواکادو، مغزیجات، شکلات تلخ، مارچوبه، تخم مرغ، بروکلی

اسموتی ها:
● انبه، موز،‌ گردو،‌ پسته، کنجد، شیر‌
● موز، پودر کاکائو، بادام، پسته، بادام هندی، کشمش و شیر بادام
● موز، بادام، گردو، پسته، خرما، انجیر، کنجد، پودر نارگیل، شیر، عسل، دارچین

تشکیل قلب جنین: انار،‌ سنجد، به، کنجد، عناب، انجیر

دمنوش های مفید: زنجبیل و دارچین، گل سرخ، بهار نارنج

دانه های مفید: دانه چیا، دانه آفتابگردان، دانه کنجد، تخم کدو، دانه کتان

کاهش استرس: عرق بهارنارنج (هفته ای ۳ بار)

ویتامین های مورد نیاز: دی، ای، امگا۳، سی ۱۰۰۰، اسیدفولیک، کوکیوتن، پودر اینوزیتول، اوابوست، اواهیل، کلومیفن، لتزول، متفورمین، ژل رویال، مگنی فورت

نکات:
● استفاده از کیت تخمک گذاری و کیت اسپرم
● ماساژ رحم با روغن سیاهدونه یا روغن زیتون (از پایان پریود تا روز تخمک گذاری)
● ماساژ پاها با روغن زیتون شبها قبل از خواب
● ورزش منظم، خواب کافی، یوگا، پیاده روی، رقص
● نوشیدن آب کافی
● حذف قند و شیرینی
● چای بهارنارنج، چای‌ پونه کوهی، چای بابونه (بجای چای سیاه و در روزهای پاکی)
● عرق هل، میخک، دارچین، زنجبیل (روزهای قبل لاز پریودی)

غذاها و صبحانه های مفید اصلاح سبک:
عدسی، خوراک لوبیا، اوتمیل، تخم مرغ، نان غلات کامل

منم مثل شما چشم انتظارم. الهی ک ب زودی مامان بشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه حالا عمل انشالله چند وقته دیگه.....بله ای وی اف....من ۸ساله انتظارم

ان شاءالله همون بار اول نتیجه بگیرید و صاحب اولاد سالم و صالح و خوشگلی بشید 😍😍😍😍😍😍😍 

چند سالتونه....من هزینه اشو ندارم برم خصوصی

من ۲۵ .. ۳ ۴ سال گفتم بچه نمیخوام ب بهونه های متخلف و کمالگرا بودنم .. خیلی پشیمونم .. 

بعد امسال دلو زدم ب دریا و رفتم دنبال ازمایشات قبل بارداری که دیدم این من نبودم که بچه نمیخواستم، این تنبلی تخمدان و تحرک پایین بود که مانع بارداری من شده بود 🤣😢 

اشکال نداره که .. فکر کنم این مرکزی ک ماهم میریم دولتیه .. دقیق نمیدونم واقعا .. همین شهر خودمون میریم راحت تره ..