2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برای شما عجیب بود گویا

نه اتفاقا عجیب نیس خانوم هایی که نتونستن شاغل بشن, معمولا وقتی خودشونو با یه خانوم شاغل که تو اقوام دارن مقایسه میکنن حس خود تحقیری بهشون دست میده برا اینکه خودشونو اروم کنن، خودشون به خودشون میگن اون مثلا دکتره بجهنم منم عوضش یه زن خونه دار بروزم

نه اتفاقا عجیب نیس خانوم هایی که نتونستن شاغل بشن, معمولا وقتی خودشونو با یه خانوم شاغل که تو اقوام ...

اینا متاسفانه زاییده یه ذهن بیمار هست 

الان برای همه کار هست 

مدرک هم که به راحتی قابل دسترس 

همه شاغل ها هم دکتر نیستند که بهشون دیگران رشک ببرن  

خیلی هاشون به کارمند جز هستند که به خاطر یه قرون دو زار باید از صبح تا شب با ارباب رجوع و کارفرما سرو کله بزنند بعد شب خسته بیان خونه تازه به امورات منزل برسند و این سیکل ادامه داره 

دیگه تبعیض جنسیتی و تعرض و اینارو فاکتور گرفتم 

فقط لطف خدا
اینا متاسفانه زاییده یه ذهن بیمار هست الان برای همه کار هست مدرک هم که به راحتی قابل دسترس همه شاغل ...

پس این همه دولت آمار میده از بیکاری تحصیل کرده ها غیر تحصیل کردها چیه، سوای این خانم خونه دار بروز چیکار میکنه این وسط.

شاغ یا خانه دار فرقی نداره اگر ک طرف ی پولی از خودش داشته باشه ک  موقعه ای ک ب اختلاف خورد با شوهرش ب گدایی نیفته ... اگه بابات پولداره بشین خونه کیفشو ببر میخوای سرگرمم بشی ۴ تا کلاس میری .. اگه نه پشتوانه نداری شاغل ک حداقل خودت برا خودت کاری کنی ... بعضی هام مدل خاصین یعنی طرف عاشق کار کردن و فعال بودنه ک اون علاقه خودشه .. بعضیام عاشق خونه موندن و خونه دارین ک اونم  علاقه خودشه

من خودم برنامه دارم چندسال تمام وقت کار کنم بعدش پاره وقت چون تمام وقت واقعا سخته برای یه خانم و البته خیلی بستگی به شغل داره در هرصورت درآمد داشتن برای یه خانم امتیاز بزرگی محسوب میشه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

من شاغل و مجردم

تجربه ی خودم رو میگم من اگه خانوادم پول داشتن اصلا سمت کار نمیرفتم، تو محیط کار باید با آدمای مختلفی کنار بیای، اینجا هم ایرانه و کسی کار نمیکنه همه میخوان وظیفشونو بندازن گردن اونی که مظلوم تره و از زیر کار در برن خلاصه آدمو پیر میکنن

البته اگه آدم با پارتی بره سر کار به نظرم خوبه چون همیشه یکی پشتت هست

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
2810