2777
2789

نظرم مثبته بعضي شغلها ك جامعه بسيار نياز داره و حتما بايد خانمها شاغل باشن توي اون بخش

برا بقيه مشاغل هم خب بعضي خانمها علاقه و  نياز دارن بدون شاغل بودن نميشه اصلا زندگي كنن

مث خودم بيكار بودن يا صرفا توي خونه كار كردن برام يك زندگي بي معني خواهد بود توي اين سنين

با اينكه خيلي خسته ميشم بخصوص اين روزها ك حالم خوب نيست ولي ته دلم خونه موندن نميخواد

هر کسی با توجه به شرایط خودش بهتر میدونه. نباید مقایسه کرد

بله این خیلی صدق میکنه مثلا من روحیه حساس دارم زود ازرده میشم ادم استرسی هستم بیشتر از حد احساس مسیولیت میکنم نمیتونم حق و حقوق خودم و بگیرم کمرو هستم 

برای شخصیتی مثل من کار خیلی به صلاح نیست 

کما اینکه اگر بچه داشته باشم کسی نبست ازش نگه داری کنه 

فقط لطف خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مزایای شاغل بودن اول اینکه روحیه ت عوض میشه، ارزش اجتماعی ت بالاتر میره، مستقلی، احساس مفید بودن میکنی هم در خانوادت چون از لحاظ مالی کمک میدی هم در جامعه مفیدی، یه سری کارای بیهوده رو کمتر سراغش میری مثل اینستا و نت گردی و ..، کمتر فکر و خیالای بیهوده میکنی.

معایب شاغل بودن :فقط یکی، اونم وقتی مریضی نمیتونی خوب استراحت کنی و شاید مجبور شی بری سرکار یا وقتی بچه هات مریضن.

با اینک شاغل بودنو دوس دارم بنظرم هم شاعل بودن هم خانه داری کردن ی خانومو از پا در میاره 

من خودم وقتایی ک سرکارم خیلی حس مفید بودن دارم ولی خیلیییییی خسته میشم و واقن جونی برای توو خونه کار کردنم ندارم